Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Bonusswitcher v3.0.0.2

damen222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!

Mam problem z bonuswitcherem v3.0.0.2 , mianowicie nie mam pojecia jak go odpalic.Moglby ktos napisac poradnik lub cos w tym stylu krok po kroku ?? Mi wyskakuje jakies czarno-zielone okienko i mam ta zaladowac jakies dll-y i nic sie dalej nie dzieje ?? Nie mam pojecia oco chodzi.... Prosze o pomoc !!

Wyskakuje mi takie okienko: post-87318-0-30413900-1325189433.png

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Tak ale jak zaladuje plik bonusswitcherv3.dll to mi wyskakuje czarne okno z takimi napisami : Es wurde kein Modul namens python22.dll gefunden! Bitte den Modulnamen der Python-Dll eingeben. I jak je wylacze to sie wylacza takze program....

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Ehhh;/ Wlasnie ja mam Windows 7. Ale moze bedzie trzeba tak samo zrobic jakbyco daj linka ;D

Dalej ponawiam prosbe o pomoc .

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Heyy chłopaczki na Win Vista/7 trzeba jako administrator uruchamiać, może pomoże.

@topic. Brakuje ci biblioteki phyton22.dll, wypaluj od nowa bota, a jeśli nie pomoże to pobierz The Visual C++ coś tam. Teraz ci nie podam linku ale w tutorialu na forum z bonusswitcherem 1.5.2 pamiętam, że był tam link do tego. To może pomóc, mnie osobiście pomogło. Tj. z oryginalnej strony Microsoft

Nauczmy Dzieci NEO dawać LUBIĘ TO!

To nic nie kosztuje, a motywuje -.^

Opublikowano

Dobra teraz na XP próbowałem odpalić to znowuż inny błąd wyskakuje coś takiego :Ein Fehler ist beim Starten des Bottes im Shritt 6 aufgetreten: 126 . Wiecie może od czego to jest ??. Mam zainstalowanego Net Frameworka 4.0 i Microsoft Visual C++ też.

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Dobra teraz na XP próbowałem odpalić to znowuż inny błąd wyskakuje coś takiego :Ein Fehler ist beim Starten des Bottes im Shritt 6 aufgetreten: 126 . Wiecie może od czego to jest ??. Mam zainstalowanego Net Frameworka 4.0 i Microsoft Visual C++ też.

też to mam . I dupa ;/ na win7

blagam niech ktos to ogarnie na win7 czemu niektorym dziala a czemu niektorym nie :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...