Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa Tygodne Urlopu I Same Bugi

FUEL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde same bugi w tej nowej wersji co jest grane :angry: kurde ani berka nie używa tak jak mu zaznaczam czyli jak spotka giga emergency mode też nie. Tylko przy champie jest ok jeśli chodzi o sklile ma się rozumieć bo berka ani devila ni w ząb nie widzi jak mam zaznaczone active when blow tylko działa jak jest zaznaczone when available co jest do cholery. A skili też nie używa jak należy tj buffy tak a do ataku nie. np giga potrafi walić tylko z roda :angry: . No to koniec mojej dygresji na ten temat trza czekać do jutra na nową wersje może będzi bez bugów.

Macie też tak jak tak ???

A nie proszę o rady jak zaradzić tylko o opinie tak lub nie dzięki (taka sonda)

Opublikowano

identiko... najbardziej mnie wkurza jak bije samymi boltami i nie skilluje na gigancie ;/

zalozylem topic na to ale teraz widze ze chyba wszyscy tak maja

Opublikowano
identiko... najbardziej mnie wkurza jak bije samymi boltami i nie skilluje na gigancie ;/

zalozylem topic na to ale teraz widze ze chyba wszyscy tak maja

Ja jeszcze mam takie coś "atack some many times server not answer, ignore current target" i olewa moba i leci dalej całe szczęście mam psa i schadow armor działa bez zarzutu więc mob nie żyje za długo ale lepiej tego nie oglądać bo można się nieźle wkurzyć :angry:

Pozdrawiam i czekamy na nową wersje bota a tak mnie ciekawi też czy Ci co płacą też tak mają ??

Opublikowano
attack so many times.... to jest spowodowane tym ze uzywacie loadera. Kiedys zu tu bylo przeciez.

Nie używam loadera wbijam normalnie na silka i dopiero potem bot, wcześniej było ok a teraz dopiero się powaliło a i jak pamiętam z loaderem wcześniej nie miałem takiego problemu

• Dodaj nową pozycję...