Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WarpAllHere! Najlepszy plugin na Eventy!

kotkowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Oto kolejny poradnik mojej produkcji. Plugin, który zaprezentuje pozwala teleportować wszystkich graczy do admina tylko JEDNĄ KOMENDĄ!

Jak on działa?

Stajemy w miejscu, gdzie mają się teleportować gracze i wpisuje komendę /warpallhere (lub /wah)

Komenda:

/wah

/warpallhere

Permission: (te przeze mnie zrozumiałe)

wah.* - wszystkie permission

wah.cantbewarped - nie będzie teleportowany komendą /wah (najlepiej dopisać adminom)

Tut krótki, bo mało on dodaje.

Download:

http://www.mediafire.com/?x2im6jmi9tnzz6b

Oraz...

Le Skan:

2mecpqx.jpg

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

oO fajny poradnik , leci like , nie wiedziałem że takie coś istnieje , uff nie lubiłem nigdy po 50 + teleportować to robiłem warpa ;] Dodaj tylko Download i skan ;]

1377430129-U769346.png
Opublikowano

oO fajny poradnik , leci like , nie wiedziałem że takie coś istnieje , uff nie lubiłem nigdy po 50 + teleportować to robiłem warpa ;] Dodaj tylko Download i skan ;]

Wiem, srry, gadałem z kumplem i się zapomniałem :unsure:

@edit, download dodany!

Do tego, nasz kochany pimpuś dodał to do listy pluginów

http://www.mpcforum.pl/topic/516134-spis-pluginow-na-serwery-bukkit-downloads-opisy-komendy-poradniki-permissions/

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Zupełnie zbędny plugin, pluginy takie jak np. Essentials i CommandBook też obsługują teleportowanie wszystkich graczy w jedno miejsce.

Opublikowano

Zupełnie zbędny plugin, pluginy takie jak np. Essentials i CommandBook też obsługują teleportowanie wszystkich graczy w jedno miejsce.

Masz rację, ale ten plugin służy tylko do teleportowania. Czasami jest przydatny!

Dla autora leci Like :)

sygnaturkazx.png

Opublikowano

@up i @upup

Plugin jest NA EVENTY. Jedną komendą teleportuje wszystkich graczy do ciebie. Nigdy nie mieliście problemów z teleportowaniem wszystkich na event? ;p

@refresh

76561198044975849.png

Best Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...