Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeczytajcie I Ustosunkujcie Się :))

slawek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu każdego prawie każdego hakera idzie kicknąć z rooma ? Bardzo rzadko spotykani są hakerzy nie do kickniecia rozwalający wszystkich po kolei. CZY TO KONIEC HAKÓW W WR?

,21

Wykrywalne funkcje od razu !?

Od pewnego czasu jak pewnie większość z was zauważyła jest o wiele mniej hakerów którzy poprzez pliki dll omijali bez-litościwie wszystkie zapory K2 przed hakerami, powodem jest tego jest, że większość haków teraz potrzebuje baypass'a który zapobiegnie wykryciu haka, jednak przeciętny użytkownik już nie umie wykonać dobrego działającego bypass'a przez co jego cheat staje się natychmiastowo wykrywalny.Takie funkcje jak invi anty-kick One position kill czy też auto head shot są wykryte przez zaporę zanim potencjalny haker zdąży zalogować się do gry

Public haki upadają

Od pewnego czasu do WR jest miej public haków które dominowały do pewnego czasu w wr niszcząc cała zabawę i grę, większość oszustów średniego doświadczenia zostawia swojego haka dla siebie by zostawał dłużej nie wykrywalny. czyżby różne fora z hakimi z których korzystało bardzo dużo osób w wieku do 20 lat szukający wspomagacza do wr po mału upadała ? Bo po co tracić swój czas by inni z tego korzystali ...

Vip haki

Do nie dawna żeby mieć Vipa wystarczyła chwila w google i odpowiednie forum i można było zostać pro hakerem z wszystkimi funkcjami, od niedawna jednak firma wr-source dogadała się z warrokiem i nie wypuszcza już serii niszczycielskich haków, dzięki których można było mieć dosłownie wszystkie funkcje każdy px z items shopu ,każdą broń. Czy też być Pro i rozwalać wszystkich stojąc w końcu mapy i naśmiewając się z ludzi starających grać uczciwie i niszcząc im ratio(za około 30 zł !). Na rynku jednak zostały bardzo obogie jak na swoją cene Vip-y MPH czy też king7 które są tylko wyposażone w wszystkie funkcje widoczne i zupełnie ubogie w funkcje cichego hakowania (Stamina lub też bronie, czy px rzeczy ) ...

Ciche haki nadal zostają

Grając co w dzisiejszego warrock'a można bardzo często spotkać graczy krzyczących "xxx ma GPS" Co czasami okazuje się tylko zbędnym oskarżeniem , a czasami prawdą. Jednak co zrobić gdy stoisz w ukryciu i przeciwnik powinien przejść koło Ciebie nie zauważając Cię a on co chwilę uprzykrza Ci życie znajdując Cię w najciemniejszych zakątkach mapy ... Ile procent wysokich lvl gra na chamsach wallhaku robi croshairy tego nikt nigdy się nie dowie. Jednak czy haki potrzebujące bypassa z podstawami fikcjami znikną tego chyba nikt nie wie ...

Kolejna fala przyszłego Vipa nadal możliwa ?

Jak już wcześniej powiedziałem dzisiejsze Vipy wcześniej były public hakami. Czy możliwe jest żeby kolejna firma pojedynczy człowiek mógł doprowadzić do kolejnej fali haków na WR które bezlitośnie przez 2,3 miesiące będą psuć całą grę ?

Zbanowanie vipa nie możliwe ?

Wiele funkcji jeszcze pół roku temu funkcję anti ban ... Przez co nie były banowane, tak samo teraz gdy masz VIPA bez tej funkcji tak, że K2 nie banuje dlaczego ? Wielu ludzi w WR krzyczy "ban", "mam film będziesz mieć bana " . Wiele z nich to głupie wypowiedzi ludzi którzy nie wiedzą jak wysłać ticketa jednak dlaczego K2 nie banuje account po filmie na którym widać że ktoś co 10 sekund zabija wszystkich na mapie ...? Niby oczywiste, że haker powinien dostać bana ale dla k2 nie ?

K2 nie daje banów na IP!

Co z tego gdy wyślemy oszustowi ticketa na jeden account i jego konto zostanie zbanowanie jeśli on może mieć 1000 innych i tak samo hakować ? K2 nigdy nie dawało i nie daje nadal banów na ip ... więc haker stworzy kolejnego haka lub kupi lub znajdzie na forum i co po 20 minutach wraca na wr i dalej hakuje ! czy takie działanie nie jest bez sensu ?

notoacta250.png

Opublikowano

heh:D moze to juz koniec ery hakow?! ;) ladnie powiedziane;D xD ale ja dostalem bana na ip ;P xD bo robilem konta i nie moglem wejsc;P nie wiem czemu bo nie hakowalem.. ;) ale odbanowali:pxD ;)

Opublikowano

jakby były bany na ip ,ci co mają net osiedlowy by nie mogli grać...

Dajmy na to ,że Akhyar Mieszka na osiedlu z Cheaterem. Obaj by dostali bana.

K2 nie może pozwolić na tracenie graczy i kasy.

Opublikowano

Te wklejanie pxow to moja robota, tak samo jak wklejanie broni xD Bardzo latwo znalezc adresy do tego :P wystarczy poznac dane do wyszukiwania, ktore sa(o ile dobrze pamietam) w pliku textdata_eng.lua.

Wszystko zaczelo sie sypac od kiedy zablokowali hacki w VB.net... ale kiedys, jak ja tu jeszcze bylem moderatorem, to hack na premke byl taki pro uber ze chuj xD Albo moje public cheaty w VB, mhm xD

omfg.png