Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BF się zawiesza.. a nie powinien

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam taki problem z BF 3... Zainstalowałem grę, grałem przeszedłem parę misji wszystko było ok... dzisiaj kiedy grałem w kampanię między tak jakby dwoma momentami tzn zawiesza ona się albo w jednym miejscu albo w drugim... I wyskakuje że program przestał działać... I to jest denerwujące nie wiecie co może to powodować... ??

Gra oryginał... RAM 3GB powyłączałem wszystkie programy przed uruchomienie BF system zabiera mi tylko 650MB ram... czyli 2,4 jest dla BF...a on się zwiesza... grafę mam ustawiona na auto..

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

System: Windows 7 32bit home premium

CPU: AMD Athlon II x3 435 Processor 3.0 Ghz 3 rdzenie

GPU: ATI radeon HD 5700 series 1024mb = 1GB

RAM: 3GB zainstalowane

Nie możliwe żeby to było za słabe B)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

a weź odpal multi i zobacz czy też Ci wywali.

być może źle się jakiś plik i ta misja jest zbugowana (tak miałem na piracie)

Opublikowano

Jejku... wystarczy ściągnać odpowiednie sterowniki do Bf'a3.... Powinno Ci wyskakiwac okienko z nazwą przed włączeniem gry.

W tym wypadku sprzęt nie ma nic do gadania :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...