Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Kilka pytań.

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam kilka pytań:

1.Czy jak kumpel będzie grać na hacku od GA giftnie (czy jakoś tak:P) mi za wszystko jakieś bronie to mogę dostać za to bana? Jakieś powiązanie lub coś.

2.Czy mogę dostać bana jak na QR jak jestem zombie to daje się zabić?

3. Można coś zrobić z tym że przy minimalizacji Ca gra mi się całkowicie wyłącza? (Windows XP 32bit)

4. Od paru dni ładowanie gry (Tam gdzie ten "ludzik" biegnie) trwa z 5/10minut ;/ Wcześniej było znacznie szybciej a teraz to jest porażka. (Re-instal nie pomógł defragmentacja plików CA też nic nie dała)

5.Czy mogę dostać bana za to że QR b. szybko przeszliśmy (Ogarnięta ekipa) i nie dało nam nic expa ani GP ? Bo jakiś typ wbił i przez chwilę pisał że to jest pLvL i wszyscy dostaniemy bana. Lecz zgłoszenia żadnego nie widzę. (Mój nick RedErroR) Jak ktoś może niech jeszcze sprawdzi.

To tyle jak coś mi się przypomni edytuje.

Za pomoc dam "Lubie To"

PS: przepraszam że chaotycznie napisane.

Opublikowano

1.Możliwe niewiem mój kolega kiedyś dostał tak bana niewiem jak jest teraz bo to było bardzo dawno temu.

2.Jeśli dajesz sie np. Kolegom to jest poverlaving i jak ktos ci filmik nagra to ban

3.Niewiem przeinstaluj uruchom jako administrator zgas anty wirusa

4.słaby komputer?:>

5.To jest abnormal czyli za szybko gre skonczyliscie nie ma za to bana.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

1. Bardzo możliwe, były bany za coś takiego.

2. Powerleveling, jak ktoś nagra i puści raporta, to ban perm.

3. Podobnie jak up

4. Może net ci muli? Powyłączaj zbędne procesy itp, przeczyść kompa CCleanerem.

5. Jak za szybko przejdziecie QR, to jest Abnormal, bana nie ma za to.

Opublikowano

Co do pkt4

To PC nie jest aż taki słaby tak samo net.

To się dzieje od paru dni. Przeczyściłem CCleanerem, antywirus wyłączony, przed grą włączam GameBooster i nic nie daje ;/

a do pkt3

Przeinstalowanie nic nie dało, Uruchomienie jako admin też nic nawet format PC nic nie dał :(

Opublikowano

Co do pkt4

To PC nie jest aż taki słaby tak samo net.

To się dzieje od paru dni. Przeczyściłem CCleanerem, antywirus wyłączony, przed grą włączam GameBooster i nic nie daje ;/

a do pkt3

Przeinstalowanie nic nie dało, Uruchomienie jako admin też nic nawet format PC nic nie dał :(

Co do pkt 3 jak ci nie pomogl format to luul.. Zmień windowsa choć myśle że ten problem nie jest zbyt uciążliwy.

co do pkt 4 moj kumpel tez tak ma i nie przeszkadza idze zrobic herbate wraca i jest a lagów nie ma ;)

Opublikowano

Co do pkt 3 jak ci nie pomogl format to luul.. Zmień windowsa choć myśle że ten problem nie jest zbyt uciążliwy.

co do pkt 4 moj kumpel tez tak ma i nie przeszkadza idze zrobic herbate wraca i jest a lagów nie ma ;)

No nie wiem czy pkt3 nie jest uciążliwy ... Jak gadam na TS a chcę przejść na inny kanał to kupa ;/ Albo jak już mam gg włączone a ktoś napisze to się CA minimalizuje = wyłączenie gry = przerwana runda = 0expa i GP = stracony czas :D

a pkt4 to ostatnio sobie kawę zrobiłem wypiłem połowę i dopiero się włączyło ... Ale tak jak mówisz gra chodzi płynnie i lagów nie ma.

Ehh jeszcze jakieś propozycje ??

PS: Każdy dostał lajka

Opublikowano

Mówisz że kompa masz dobrego.

Jest jedno jedyne rozwiązanie które pomogło mojemu przyjacielowi.

Miał takiego samego Wina jak ty zmienił na windows 7 i juz nie ma tego problemu.Innego rozwiązania nie ma jak format nawet nie pomaga..

Zmiana windowsa

Opublikowano

1.Czy jak kumpel będzie grać na hacku od GA giftnie (czy jakoś tak:P) mi za wszystko jakieś bronie to mogę dostać za to bana? Jakieś powiązanie lub coś.

- Najprawdopodobnie tak

2.Czy mogę dostać bana jak na QR jak jestem zombie to daje się zabić?

- Jak dla mnie to powellvl jest, wiec tak

3. Można coś zrobić z tym że przy minimalizacji Ca gra mi się całkowicie wyłącza? (Windows XP 32bit)

- Wylacz zbedne procesy jak : GG, Skype itp. Skan systemu. Reinstal systemu.

4. Od paru dni ładowanie gry (Tam gdzie ten "ludzik" biegnie) trwa z 5/10minut ;/ Wcześniej było znacznie szybciej a teraz to jest porażka. (Re-instal nie pomógł defragmentacja plików CA też nic nie dała)

- Mi tez tak sie robi, nie wiem czemu

5.Czy mogę dostać bana za to że QR b. szybko przeszliśmy (Ogarnięta ekipa) i nie dało nam nic expa ani GP ? Bo jakiś typ wbił i przez chwilę pisał że to jest pLvL i wszyscy dostaniemy bana. Lecz zgłoszenia żadnego nie widzę. (Mój nick RedErroR) Jak ktoś może niech jeszcze sprawdzi.

- Nie, mi nie raz tak wyskakiwalo. To oznacza ze zrobiliscie za szybko ta gre. Ale jak nie bylo plvl to nie dostaniesz bana.

beznazwygr.png

Opublikowano

No wiesz komp może nie jest 1generacji ale bez problemu utrzyma CA na maximum detalach itp żadnych lagów nic. Ehh to szkoda że tylko zmiana windowsa pomoże ;/ No ale co zrobić jak innej opcji nie ma :(

Czekam na dalsze odpowiedzi może ktoś coś wymyśli lub coś.

@UP Lajk leci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...