Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xSytse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicie pobrałem cheat "xHaTTori D3D" gdy go uruchamiam przed administratora bo mam Viste x32 to wszystko ładnie sie ładuje gdy wchodze na jakiś room aby zagrac wywala mnie do okna startowego gdzie wpisujemy id oraz hasło gdy wpisuje ponownie juz nic sie nie robi poprostu się zawiesza chciałbym sie dowiedzieć co robie nie tak

mam programy NET Framework 4.0 oraz ten C++ 2010 dla systemu x 32

I jeszcze jeden problem z mojej nie wiedzy ponieważ nie znam sie tak dobrze na tym wszystkim więc wole zapytać miałem wcześniej jakiegoś Injectora nie powiem jakiego bo nawet nie wiem gdzie był on pobrany itd bo było to bardzo dawno ale cheaty działały mi na nim ale postanowiłem pobrac jakiegos innego bo ostatnio żaden cheat mi nie odpala pobrałem Injector AdrenalinaPL i po pobraniu pojawił mi sie na pulpicie i teraz pytanie co mam z nim zrobić czy to automatycznie zamienia sie z tamtym injectorem i cheaty bedą odpalane juz przez AdrenalinaPL czy musze z nim coś jeszcze zrobić ? jak tak to co :)

Bardzo prosze o pomoc oczywiście dam Lajki :) pozdrawiam.

MILENIUM FANS !

Pomogłem ? daj Lubie To ! nic cię to nie kosztuję :)

Opublikowano

Jak pobrałeś ten nowy Injector, to musisz teraz zmienić jego nazwę na taka samą jak nazywa się plik .dll , czyli nasz hack....

A co do tego wywalania, to może hack tak ogólnie crashuje, teraz nie ma hacka bezawaryjnego...

Huehue

:)

1753048381.png

Opublikowano

ok zmieniłem nazwe na taka jak ma plik .dll a uruchamiam przez ten injector czy przez ten w folderze ktory pobralemi był razem z plikiem .dll ?

MILENIUM FANS !

Opublikowano

Gdy cię wywala z rooma wyskakuje jakiś błąd? Czy tylko strona logowania ?

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Tylko strona logowania ale nie powiem na 100% ponieważ gdy wyrzuca mnie do tej strony logowania ekran się powiększa i widzę tylko polowe ; /

MILENIUM FANS !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...