Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Importowanie 1 killstreak do wsparcia

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawię bug który osobiście znalazłem , polega on na importowaniu 1 killstreak z szturmu na wsparcie np: zęby zdobyć ac130 musimy zabić 12 osób bez własnej śmierci a z importowaniem 12 osób lecz możemy w między czasie zginać (tak jak by był w wsparciu)

instrukcja:

-Włączamy grę

-Wchodzimy w klasy i w szturm (a w wsparciu odznaczasz wszystkie killstreak)

-Włączamy cheat engine 6.1

-Włączamy proces grę

-Klikamy "Add Manual Adress"

-w Addres piszemy

01CCF7B1

-Teraz change value i piszemy w zależności od naszego wyboru liczbę (patrz Tabela Killstreakow)

-Teraz wchodzisz w wsparcie i dopełniasz 2 pozostałe killstreak

06030201251146905224.png

Tabela killstreak:

UAV - 1

paczka - 2

predator - 3

I.M.S - 4

Sentry Gun - 5

nalot - 7

Helikopter - 8

nalot helikopterow - 9

AH-6 - 10

Reaper - 11

dron szturmowy - 12

AC130 - 15

Pave Low - 14

kolos - 16

strzelec osprey'a - 18

Edit:

Istnieje równierz opcja importowania zaawansowanego (wiele killstreak) , dodatkowe kody na 2 i 3 miejsce killstreak to:

2 miejsce:

01CCF7B3

3 miejsce:

01CCF7B5

Opublikowano

panie roycewicz gdyby pan nie co miał pojęcia na systemie wykrywania nie uczciwych graczy (vac) to by pan wiedział ze uaktywnia się on tylko i wyłącznie podczas gry na serwerze , ponadto nie używamy żadnego pliku .exe wiec hack jest na 100% nie wykrywalne na dzień dzisiejszy , Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja nie zaryzykuje . Jak tak patrzę to choćby screen z twoim pancerzem zrzuconym i tobą podczas AC130 i po tobie .

Opublikowano

Panie jakiśtam, który zwraca mi uwagę. Dużo wiem na temat zabezpieczeń steam, a CE kooliduje z plikiem EXE. Mało tego, steam zawsze skanuje pilk .EXE pod kątem innych aplikacji współdziałających. Metoda niebezpieczna. Pozdrawiam.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

czarq225 report gracza w takim przypadku jest praktycznie nie możliwy.

Roycewicz skoro tak dużo wiesz to czemu mówisz że steam skanuje nas w czasie rzeczywistym za nim włączymy gre? vac uaktywnia się TYLKO podczasz gry więc jest nie możliwe żeby vac nas złapał

@Edit roycewicz Czas pokaże kto miał racje :)

Opublikowano

Uwierz mi, jest możliwe. Nie pamiętasz sytuacji bardzo podobnej do tej, którą robiłeś podobną sztuczkę za pomocą CE w MW2? Tam tylko jakoś inaczej się KSy ustawiało, nie pamiętam dokładnie jak to było, w każdym razie bany się sypały aż miło :)

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...