Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TesTy]Pro5Gamer

Only Head Shot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pro5Gamer

Prędkosć: 300

Parametry komputera:

RAM: 4 giga

Procesor: 3 rdzeniowy 1.8giga

Szybkosć łacza: 25mb/s

Serwer Jest w testowy start oficjalny bd na serwerze i domenie robotek.servegame.com z tyle odemnie zapraszam do testów w temacie piszcie co trzeba spolszczyć co jest po rumuńsku

http:/89.72.168.55

lub

Przenies mnie!

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Nazwy jednostek są wgl nie spolszczone, raporty tak samo, przegląd wiosek by się przydał bo Ciężko się przegląda przechodząc po strzałkach

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

213477

14:09:41

nie wiem się okazę ja na razie mam spolszczyć C:/Program Files/Gadu-Gadu 10/emots/zeby.gif

14:09:50

mam wirusa na kompie od tego informatyka C:/Program Files/Gadu-Gadu 10/emots/zeby.gif

14:09:59

jak nie spolszcza tego serwera do czwartku

14:10:02

to komp format C:/Program Files/Gadu-Gadu 10/emots/zeby.gif

20:44:43

213477

14:10:28

to nic nie da

14:10:37

jak z dosem się połączył

14:10:38

C:/Program Files/Gadu-Gadu 10/emots/zeby.gif

14:10:48

i nie da się w żaden sposób tego usnąć C:/Program Files/Gadu-Gadu 10/emots/zeby.gif

14:10:55

wiem już formata miałem i nie pomogło

14:10:56

C:/Program Files/Gadu-Gadu 10/emots/zeby.gif

20:44:56

C:\Documents and Settings\Marcin\Dane aplikacji\Gadu-Gadu 10\37113684\IMPCache\620e115000000446.png

213477

14:17:27

on ma wirusa

14:17:35

na to żebym spolszczył do czwartku C:/Program Files/Gadu-Gadu 10/emots/zeby.gif

14:17:41

gdy spolszcza daje mi unistalera go C:/Program Files/Gadu-Gadu 10/emots/zeby.gif

proszę daję urywki rozmowy , z której widać że na serwerze są wirusy.

PS . Żaden skaner tego nie wykryje.

Opublikowano

Panowie trochę kultury.. jak chcecie się obmacywać to na pw.. temat służy do dyskusji na temat serwera a nie sprzeczek pomiędzy wami..

Ps. Czemu mojego konta niema?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

no chyba nie bo mi zazdrościsz że mamy odkodowane pliki a ty chciałeś też mieć i to cię wkurza i irytuje że odemnie popaprańcu pomocy nie otrzymasz.

Owszem chciałem, ale jestem w tej chwili w możliwości napisania takiego skryptu, poza tym twoje fora zostaną usunięte , ponieważ zgłosiłem to na IP.Board. Serwer zgłoszony do Plemiony.

Narazie jestem w trakcie pisania.

Opublikowano

Owszem chciałem, ale jestem w tej chwili w możliwości napisania takiego skryptu, poza tym twoje fora zostaną usunięte , ponieważ zgłosiłem to na IP.Board. Serwer zgłoszony do Plemiony.

Narazie jestem w trakcie pisania.

Majkel masz 10 lat sam sie chwaliles na gg. O php nie masz pojęcia wiec co ty w ogole mowisz o pisaniu skryptow? Mowisz ze stawiasz serwer na dedyku z windowsem tylko nie wiem po chuj.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

imperialtribe ma racje on po prostu tylko zazdrości

Mam wiek jaki mam, obecnie rozmyślam sprawę kupienia dedyka , skrypt będzie wkrótce, zapisałem się na kurs PHP

Opublikowano

Mam wiek jaki mam, obecnie rozmyślam sprawę kupienia dedyka , skrypt będzie wkrótce, zapisałem się na kurs PHP

No to za rok bedziesz mogl mowic ze ogarniasz php ale nie ze je znasz.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...