Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pewny Koles z mpcforum podszywa sie za D&G oraz innych uzytkownikow tego portalu. Chciał mnie wykiwac : tzn Zamienic sie , Proponowal mi 98lvl wiiiz podawal nick i chcial sie zamienic za mojego 91 Nukera. Niechcialem mu uwiezyc ze to D&G , wiec postanowilem zeby napisal domnie na mpcforum. i Nie napisał . Powiedział ze bedzie wszsytkich wrabiał bo to glupie forum , ponieważ sa tu Wirusy i inne jakies Wirusy . Tak mi napisał . Także Prosze o Ostrożnosc!!!!!.Pozdrawiam

Opublikowano

Sory ale usunolem bo Moja dziewczyna sprawdza mi gg co pisze i zkim zazdrosna jest weic wszystko usuwam ale naprawde uwazajcie;/

Nowicjusz
Opublikowano
Sory ale usunolem bo Moja dziewczyna sprawdza mi gg co pisze i zkim zazdrosna jest weic wszystko usuwam ale naprawde uwazajcie;/

Oczywiscie... i wszystko jasne^^

D&G to paua ;( Zbanowalem mi pare kont xD

Opublikowano

LUDZIE!! nie dawajcie sie nabierac. Najlepiej poukrywac numery gg i podawac po wczesniejszej prosbie na PW

a co do typa to...

...znajdziemy , zabijemy a lasow w polsce nie brakuje to odrazu zakopiemy;]

PS wrzucajcie jak juz jest takie cos SS na forum podawajcie nick z forum numer GG i wszystko podobne to bedziemy mogli sie zajac typem;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

hahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahaha. Po pierwsze kto dałby sie nabrac na teksty jakiegos gnoja co nie skończył zapewne 10 lat. Wydaje mi sie ze na mpcforum to on nie ma co robic... bo tutaj hara nie wyludzi.

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

Opublikowano

Koniec spamu, i tak sie duzo nie dowiemykto sie podszywa itp

-------------------

// Nie zdązyłem napisać to juz zes zamknal xD

//ZiomQ

76561198001815076.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...