Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Czy opłaca się?

Dennisq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pytanie dzisiaj wbiłem CSM5 i mam zamiar wbić dziś 2LT 1 i mam pytanie. Mam 10k jak wbije rangę to mi da 6K chyba + te QR jak bd grał to bd miał 5 k Gp z grania QR i teraz pytanie:

Kupic:

-Vipera Z remote granade i miny

-Vipera z Medkitami i Remote granade?

i czy Remote granade jest na slocie Granata czy na Special Slocie? Tym Różowym?

i czy w ogóle kupywac tego vipera na 7 d (Za GP)?

MAm takie EQ: Light Vest 100 D, Military Bandana 7D,Tactical BP 1D I te okularki dające 100% Flash i 3% Speed

Za pomoc dam LiKe

Opublikowano

siema mam pytanie dzisiaj wbiłem CSM5 i mam zamiar wbić dziś 2LT 1 i mam pytanie. Mam 10k jak wbije rangę to mi da 6K chyba + te QR jak bd grał to bd miał 5 k Gp z grania QR i teraz pytanie:

Kupic:

-Vipera Z remote granade i miny

-Vipera z Medkitami i Remote granade?

i czy Remote granade jest na slocie Granata czy na Special Slocie? Tym Różowym?

i czy w ogóle kupywac tego vipera na 7 d (Za GP)?

MAm takie EQ: Light Vest 100 D, Military Bandana 7D,Tactical BP 1D I te okularki dające 100% Flash i 3% Speed

Za pomoc dam LiKe

-Vipera Z remote granade i miny - Jeśli chcesz grać QR to czemu nie ;)

-Vipera z Medkitami i Remote granade? - Wiesz ze na medkita i remote granade potrzebujesz 2 sloty ;) BTW.Po co ci medkit na QR

i czy Remote granade jest na slocie Granata czy na Special Slocie? Tym Różowym?-Domyśl sie spec moze tylko tego uzywać więc musi być w slocie "różowym" dla speca

czy w ogóle kupywac tego vipera na 7 d (Za GP)? - Tak fajna sprawa ;)

MAm takie EQ: Light Vest 100 D, Military Bandana 7D,Tactical BP 1D I te okularki dające 100% Flash i 3% Speed- Z takim eq to ja bym kupił bp 3 sloty ( chociaz ty mozesz bp 2 sloty) miny rpg lawa i koxic będziesz.

Ja mam 3 slotowy plecak - Bron pistolet mocny granat law rpg miny i koxem na QR jestem caly czas 1 na platku w natłoku speców.

Przemyśl nie kupić lawa rpg bp min i grać taniej ci wyjdzie i bedziesz ogarniał QR

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Bywalec
Opublikowano

Mój ekwipunek za rangę to:

Auntumn Law (Jeśli nie masz to RPG)

Miny

Jakiś szybki pistolet np. USP Tactical

Remote granade

:)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Teraz zagrałem se i miałem 7 skrzynek i mi poleciało z gray skrzynek P90TR 2 d i scorpion na 1 D

Chyba dzisiaj bd używać tego scorpiona jak mam na 1 D kupie miny i remote granade i na QR ;D a jutro viperke na 7 dni se kupie bo szkoda mi tego scorpiona :D

A speeda i tak bd miał więcej bo skończył mi się okularki ;D i mam -3 speeda % w dól.. to wychodzi 8% speeda bo bp zabiera 5% ;P

Opublikowano

Opcja pierwsza, bo miny przydają się na QR.

Ale skoro masz light vesta i plecak to nie warto kupowac speca, przynajmniej narazie. Chyba, że chcesz grac FT.

Opublikowano

jak grasz na FT to polecam to

-Vipera z Medkitami i Remote granade

ew. nie kupił bym Remote tylko coś innego ( nie znam aktualnych cen )

a jeśli tylko QR to pierwszy zestaw

Opublikowano

Ja tam wolałbym kupić light vesta, miny, rpg, m79 i jakieś smg, ja z takim eq, regularnie wyciągam po 1,5k expa na grę, ale jak chcesz speca to bierz Viperkę, miny i Remote Grenade.

Opublikowano

Dodam że mam Speed hacka ustawionego na 2 i Śmigam jak viperka tym Scorpionem a ludzie się nawet nie pokapowują :D

Gram narazie QR do 2lt 1 i przestaje hackować. Miny + Remote Granade + Viper to dobre EQ ;P

Opublikowano

Jak qr kup sobie speca i remote no chyba, że kosisz jak ci prosi z yt z montaży qr co biegają full granatów i rpg to wiadomo, że nie ;] Ale musiałbyś dużo expić bo spec tani nie jest ;/ Z drugiej strony jeśli zamierzasz iść na eli no to nie opłaca się jak masz light vesta, chociaż ja osobiście chodzę w secie viper+k5sd (ten pistol chyba dobrze napisałem) + frag od sfc2 + valkyrie + p90tr i do tego strzykawki i jest super :D Napisz do mnie na pw lub w grze coś pomyślimy, pomogę ci na qr z weronikom bo ja teraz do niej przyjechałem ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...