Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runes of Magic

Dam Ci +

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie , pierwszy raz chcę zagrać w Runes of Magic ale nie wiem czym zacząć... na początek taki do pvp bardziej postać była... To jaką mi radzicie postacią zagrać?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

na początek polecam mag/druid mocne skile obszarowe które często ratują dupę.Ale niestety za to mało obrony ale zacznijmy od tego że potworek nie zdąży do ciebie dojść :D

ps

mag jest też dobry do pvp ale ma wolne skile

do pvp raczej ludzie wybierają łotr/zwiad ale ciężko się go prowadzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

na początek polecam mag/druid mocne skile obszarowe które często ratują dupę.Ale niestety za to mało obrony ale zacznijmy od tego że potworek nie zdąży do ciebie dojść :D

ps

ps

Nie prawda... ja gram łotr/zwiad i jest okey :D a tak wgl to najlepiej pasuje druid/zwiad.
Opublikowano

Ja gram postacią mag/kapłan ale jeżeli chcesz już grać magiem to lepiej bierz mag/druid.Dlaczego? mag/druid ma po prostu lepsze elitki (tu masz stronkę gdzie możesz zobaczyć te elitarne umiejętności:

http://pl.runesdatabase.com/skill/list/4#druid

Ale jeżeli jeszcze nie zdecydowałeś to wybierz łotr/zwiad (najlepszy dps i dużo hp), lub rycek/wojownik (nikt nie ma więcej hp i obrony)

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

0Jak lubisz magów to mag/kapłan mag/druid, jak wojów itp. to woj/rycek, woj/straznik, a jak łucznictwo itd. to łotr/zwiad.

//nie podajemy reflinków

Opublikowano

Zapraszam do mojego tematu !!!! Są opisane przeze mnie wszystkie postacie wraz z połączeniami.

Są na niej również news jak się ulepsza i wszystko co każdy gracz musi wiedzieć.

Zajżyj tam niż napiszesz bez sensowny temat

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...