Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojownik

kkoondzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mój problem polega na tym że słyszałem wiele dobrego o wojowniku lecz bardzo dawno temu nim grałem miałem 19 level i nie był za silny skoro nie radził sobie z potworami na swój level.

I takie pytanie czy go polecacie??

Mam dylemat Rycerz czy wojownik. Napiszcie jego + i - także jeżeli wam się chce build pod pve

Opublikowano

wojownik i ryc są dobrzy ale wiadomo bez ekwipunku nie porządzisz wojownik to jest raczej postać atakująca która ma duży atak fizyczny ale ma średnio życia i średnio obrony a ryc to postać która ma bardzo dużo życia i obrony ale za to słaby atak połączenie ryca z wojem jest bardzo ciekawe.Jeszcze jako 3 subę weź sobie kapłana i masz całkiem nie złe połączenie

Opublikowano

Rycerz jest tankiem

Wojownik jest dps

Czyli teoretycznie rycerz ma mniejsze dmg (dps).

Jeżeli chcesz grać rycem polecam Ci połączenie Rycerz/zwiadowca - najlepiej trzyma aggro ponieważ ma fajną elitke związaną ze świętym ciosem

A jeżeli chcesz grać wojem, najlepszym rozwiązaniem będzie wojownik/łotr, proponuję łotra na subke, ponieważ gdy skończy Ci się szał woja, to możesz używać skilli łotra i jednocześnie ładować sobie szał.

Tyle ode mnie.

Pozdrawiam, Kambodża.

jeżeli pomogłem daj like'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...