Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Co myślicie o takim zestawie Dla szpiega?

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gruba Ryba , Dzwon Zmarlego , Egzekutor :) Jakie bym mial staty i mam kilka pytan...

-czy jeżeli mam Dzwon i EGZEKUTOR to będzie widać jak się staje niewidzialny? w skali od 1 do 10. ile?

- i w jaki sposub moge dostać Znajomy Fez (podajcie wszystko co możliwe) czy można go dropnąć?

jak na razie to tyle :)

Opublikowano

1. Staty miałbyś, takie, jakie byś miał.

2. Zawsze widać, jak stajesz się niewidzialny.

3. Wycrafcić, kupić w sklepie Mann Co, kupić od gracza, kupić na jakiejś stronie typu "tf2tp", szansa na drop jest taka sama, jak na każdą inną czapkę.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

1. Staty miałbyś, takie, jakie byś miał.

2. Zawsze widać, jak stajesz się niewidzialny.

3. Wycrafcić, kupić w sklepie Mann Co, kupić od gracza, kupić na jakiejś stronie typu "tf2tp", szansa na drop jest taka sama, jak na każdą inną czapkę.

THX A CO BYLO BY LEPIEJ OSTATECZNA NAGRODA CZY GRUBA RYBA?
Opublikowano

Nie radzę, ci chodzić z ostateczną nagrodą. Jeżeli jesteś początkującym graczem to nawet jej nie dotykaj. Ja osobiście gram już długo szpiegiem i chodzę z ambasadorem zwykłym nożem i peleryną nożownika. Egzekutor ma ten minus, że wolniej włączasz niewidzialność. A gruba ryba jest całkiem dobra, bo jeżeli chodzisz z pelerynę nożownika to masz więcej zapasu niewidzialności. A co do dzwonu zmarłego ja tam go nie używam, bo ja z nim grać nie umiem. A zazwyczaj rewolwer jest na sniperów z antyklingą i konających graczy więc, jeżeli takiego gracza widzisz strzelasz mu raz w głowę i ginie.

1.png

Sprzedam te itemy pisać Steam Zoomik75

Opublikowano

Nie radzę, ci chodzić z ostateczną nagrodą. Jeżeli jesteś początkującym graczem to nawet jej nie dotykaj. Ja osobiście gram już długo szpiegiem i chodzę z ambasadorem zwykłym nożem i peleryną nożownika. Egzekutor ma ten minus, że wolniej włączasz niewidzialność. A gruba ryba jest całkiem dobra, bo jeżeli chodzisz z pelerynę nożownika to masz więcej zapasu niewidzialności. A co do dzwonu zmarłego ja tam go nie używam, bo ja z nim grać nie umiem. A zazwyczaj rewolwer jest na sniperów z antyklingą i konających graczy więc, jeżeli takiego gracza widzisz strzelasz mu raz w głowę i ginie.

tyle że na nie jestem nowy ja gram jakieś 2 miesiące i zrobilem sobie nowe konto
Opublikowano

Wencek napisał:

- i w jaki sposub moge dostać Znajomy Fez (podajcie wszystko co możliwe) czy można go dropnąć?

Wyraz sposób piszemy przez "ó".

@EDIT

Za ten post otrzymałem warna, pozdrawiam dzieciarnię.

beztytuuznsq.png
Opublikowano

Offtop Up nic nie wnosisz do tematu .

@wencek polecam ci egzekutor/ambasador, gruba ryba , dzwon zmarlego

dlaczego ?? Poniewaz egzekutor ma 20% wiecej do obrazen i gdy widzisz gdzies przeciwnika ktorego nie zdejmiesz nozem walisz kilka razy egzekutorem i po kolesiu .

gruba ryba - a to poniewaz po zabiciu daje cie iles tam % do niewidzialnosci co przydaje sie przy grze dzwonem . Pozdro

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

Ostateczna nagroda jest boska gdy już zasztyletujesz pierwszą ofiarę i będziesz ukryty, najlepiej gdyby był to jakiś kamper lub sniper ez antyklingi. Jeśli żaden z przeciwnej drużyny nie ma mikrofonu, to nie będą nawet wiedzieli, że gdzieś znajduje się szpieg, bo nie powiadomią drużyny. O wiele łatwiej zdejmuje się działka wraz z inżynierami. Oczywiście wolę grać z peleryną nożownika, a nie dzwonem.

Opublikowano

Egzkutor/dzwon/zwykły nóż najlepsze co możesz mieć.Z peleryną łatwo jest Cię wychwycić nawet bardzo a z dzwonem zdołasz uciec nawet pyrze tylko musisz się nauczyć go używać i tyle.

Opublikowano

Offtop Up nic nie wnosisz do tematu .

@wencek polecam ci egzekutor/ambasador, gruba ryba , dzwon zmarlego

dlaczego ?? Poniewaz egzekutor ma 20% wiecej do obrazen i gdy widzisz gdzies przeciwnika ktorego nie zdejmiesz nozem walisz kilka razy egzekutorem i po kolesiu .

gruba ryba - a to poniewaz po zabiciu daje cie iles tam % do niewidzialnosci co przydaje sie przy grze dzwonem . Pozdro

Hehe mam ten zestaw i mam staty 92kille i 2 Dead :) Dzięki i pozdro
Opublikowano

92 kille 2 dead? Na jakim servie grasz. Bo ja gram często na trade_plaza np. bo długo mapa trwa i se pohandluje.

Ktoś zna jakieś servery gdzie 1 mapa długo trwa?

Polecam ci Egzekutora,ostateczną nagrodę i pelerynę nożownika. dlaczego dzwon zmarłego przecież jak stoisz w miejscu nie regeneruje się niewidzialnośc.

Opublikowano

92 kille 2 dead? Na jakim servie grasz. Bo ja gram często na trade_plaza np. bo długo mapa trwa i se pohandluje.

Ktoś zna jakieś servery gdzie 1 mapa długo trwa?

Polecam ci Egzekutora,ostateczną nagrodę i pelerynę nożownika. dlaczego dzwon zmarłego przecież jak stoisz w miejscu nie regeneruje się niewidzialnośc.

tak 92 i 2 gram często na serweraach 24/7 jedna mapka lub Orange_x3 :)
Opublikowano

Ja robię tak:

Nagroda - bo denerwujące jest ręczne przebieranie( gruba ryba niby ok, ale to -25 zdrowia = brak szans w spotkaniu z pyro)

egzekutor - Bitch please heavy na 3-4 hity

dzwon zmarłego - użytkownik przy odpowiednim zastosowaniu może się stać nieśmiertelny

@up

92 na 2? Chętnie bym to przetestował jak sobie radzisz. (jak coś to pisz na PW)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

( gruba ryba niby ok, ale to -25 zdrowia = brak szans w spotkaniu z pyro)

Żarty sobie robisz?

Gruba ryba to wyśmienite połączenie z dead ringerem, kończy Ci się czas, 2x stab i już masz pełne, co do pyry, przy ogarnietej pyrze nawet DR Ci nie pomoże, no chyba że będzie miał sopelek, wtedy ma jakąś szansę na ucieczkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...