Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się grać w WR

JohnTerryFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widziałem dużo tematów z takim własnie pytaniem. Gram obecnie w Koreana, a to niestety wydatki i wkurzający lekki lagg. W itner ostatni raz grałem 1.5 roku temu. Jak patrze to sa za*ebiste promocje na bronie i prawie wszystkie są dostępne w marketplace. Można nabić kredy i zajebiste account zrobic. Mam pytanko : czy jesli zrobie sobie 24 lvl na full to czy da się grać na roomach 11+ bez hackerów ? Nie mowie tu o osobach, które np. biegaja z gps'em to łatwo zauważyć, ale czy jest dużo ludzi, którzy wchodzą na room i bawią sie w OPK ( 11+ room, 21+ room) ? Czy od razu sa kickani? Wiem, że to się zdarza codziennie, tylko np. chce sie zapytac osób, które bardzo często grają, czy nie dostają już kur*icy na te grę ( tak jak dostałem 1.5 roku temu ) . Za wszystkie odpowiedzi będą lajki, tylko proszę Was, abyscie nie pisali bzdur :)

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

z tego co ja wiem w roomach +11 i +21 to bardzo szybko kikają hackerów. Jeśli ktoś zobaczy że ktoś hackuje do odrazu kikają (Wiem po sobie) :D

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

hah chyba zartujesz gdzie nie wejde zawsze jakis jebany hacker i zanim sie doprosisz o kicka to zabije twoj team z 5 razy a na event map to juz calkiem porazka noby chca sobie nabic kille z eventu wiec ida wszystkie hacki opk albo koles nawala 10 sniezkami

Opublikowano

Oczywiście że na roomach +11 lub +21 masz mniejsze szanse na spotkanie hackera. Np. na roomach +21 są już doświadczeni gracze i raczej szybko kickną hackera :P Chyba że trafisz na jakiegoś nooba :D Teraz naprawdę się starają, więc warto wrócić do Intera :)

Opublikowano

Namess chyba gramy na 2 innych wersjach warrocka roomy +21 i nie ma hackerow heh teraz nawet 38++ nie boja sie hackowac granata walnie na cala mape i wszyscy leza powiedz mi gdzie tak pieknie sie gra chetnie tez tam pogram

Opublikowano

Wiesz co to zależy na jaki team przeciwny trafisz bo jak np drużyna bedzie sie skladała z dzieci po 10 lat to go nie kickna

Opublikowano

Teraz weszło dużo pseudo "publiców" czy jak kto woli darmowych vipów. Więc jeśli dziecko dorwie w posiadanie taki hack to potrafi roznieść dobrą grę na roomach 11/21... + Co prawda im wyższe ograniczenia, tym mniejsza szansa na spotkanie hakera. Ale jak powiedzał /sorne: Na wyższych lvlach nie mają oporów przed użyciem opcji OPK. Podsumowując od 1.5 roku nie wiele się zmieniło i jak grasz w Koreana, to pozostań przy nim. Pozdro !

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Też mnie kurwica jebła już jakieś 2 lata temu jak ci teraz. I mialem nadzieje, ze cos w koncu z antycheatem zrobia, ale dalej jest to samo.. Na 21+ jest ten problem, ze nie wiesz czy ktos gps uzywa czy nie, bo tam juz boty zadne nie graja, tylko prosy, które umieją grac, z tymże nie zawsze fair :|

10 more

Opublikowano

Jak to nic nie robią ? Jak teraz jest problem z Party Program Detected ? i jeszcze przecież jest HS.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Obecnie jest 1/2 polaków z tego forum którzy używają wspomagaczy , ja już z tym skończyłem . :) Ponieważ kupiłem retaila :P

;> Także , wróc , zobacz , a te bezsensowne posty innych graczy , chodzi mi tutaj bardziej o wypociny "wracaj" . :P

Także sam zobacz i oceń ;) .

HARD with STYLE

close your eyes and open your mind .

( DRAGONBORN)

Opublikowano

Jak to nic nie robią ? Jak teraz jest problem z Party Program Detected ? i jeszcze przecież jest HS.

Tak, a na forum jest multum haxów już 1 dzien po uptadzie z opcjami jak vipa... no to naprawde nice antycheat :)

10 more

Opublikowano

Moim zdaniem, powinieneś zostać przy koreanie, bo tam nie spotkasz hackera :) co najmniej 6/10 gier jest hacker.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Moim zdaniem, powinieneś zostać przy koreanie, bo tam nie spotkasz hackera :) co najmniej 6/10 gier jest hacker.

Ale ja nie gram na cqc w koreanie. Wlasnie tesknie za famkiem i mp7a1 :D

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Jeżeli już wrócisz do wr zgłoś się do mnie na gg :) - po premium 3 dniowe pozdrawiam

HARD with STYLE

close your eyes and open your mind .

( DRAGONBORN)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...