Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BattleForge gameplay

Wsciekly3D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

otóż zakładam nowy profil na youtube.com na którym będę umieszczał gameplay'e z gry BattleForge. Są rozgrywki PVP, PVE, kampanie z komentarzem. Mam nadzieję, że ktoś zerknie :)

- pierwsze PVP

- pierwsza misja z komentarzem

Pozdrawiam.

Opublikowano

Gra(wersja trial) waży 1,6GB. Wtedy pobierasz grę w formie Play4Free, natomiast po uzyskaniu 4 poziomu możesz odblokować pełną wersję gry.

W wersji Trial , zablokowany jest handel kartami, i kilka innych opcji graficznych, natomiast po odblokowaniu pełnej wersji możemy się cieszyć możliwością gry na pełnych detalach oraz przyjemnością z handlu i zdobywania innych kart :)

O ile się nie mylę pełnia wersja waży około 1GB.

Link do rejestracji - KLIK

Opublikowano

Nie do końca, dużo zależy od szczęścia, kupując booster za 1 BFP (zdobywamy 1BFP za 15 minut gry dziennie raz na dzień) możesz trafić karte uncommon która może być warta 20 BFP ;p ja tak miałem 3 dnia gry, trafiłem shamana, oraz jest kilka opcji na zdobywanie BFP , robienie ankiet , misja na Lorda Cyriana którego możemy sprzedać za 50 BFP :) wiec opcji na wstrzyknięcie się do gry jest całkiem dużo, wystarczy chcieć :)

Po wypełnieniu kilku ankiet i wykonaniu misji na Lorda Cyriana możemy rozpocząć grę z 200 BFP w kieszeni, co jest wystarczająco dużo na zbudowanie średniego decku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...