Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Urządzenie

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Prąd nie jest tani, a internet wolny :(. Pobieram ciągle pliki i byłoby szybciej gdyby pobierały się w nocy. Zna ktoś jakieś dobrane urządzenie, które pobiera pliki i żre mało prądu?.

obraz24.png

Opublikowano

@UP Nic takiego nie napisałem... Źle zrozumiałeś. Komputer tak czy siak pobiera dużo prądu, a mi potrzeba urządzenia, które nie będzie pobierało dużo mocy, ponieważ jego zadaniem będzie tylko pobieranie plików do pamięci i tyle. Nawet nie wiem czy jest coś takiego.

@Edit A tak właściwie to napewno idzie minimalnie więcej niż podczas gdy komputer jest tylko uruchomiony :D.

obraz24.png

Opublikowano

Laptop ? Notebook ? One zasilacze po 19V mają.

a jak nie to kup sobie Ipod'a Touch'a (najtańszy z funkcją wi-fi) i na niego ściągaj :) ,a potem kabelkiem na kompa.

Osobiście ja innych pomysłów nie mam

OndteAw.png

Opublikowano

Nie ma takich urządzeń, jedyne wyjście to tak jak @UP pisze, czyli smartfon/telefon czy inne duperele.

Jak by było takie urządzenie, to i tak pewnie by się nie opłacało. Jego cena zwracała by się pewnie po kilku latach.

//Zakaz gifów-Dektored

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...