Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za rodzaj muzyki ?

Piecikq

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba wam si? ta piosenka?

• Tak
      5
    • Nie
      5
    • To nie mój typ ;p
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@top : To hardstyle

Osobiście nie lubię tego rodzaju muzyki , chociaż lubie ten klimat ;)

Wolę Hard Electro & Dubstep <3

sygnatureczq000001.jpg

Potrzebujesz pomocy przy obrobieniu filmu,sygnaturze,awatarze itp. ? Nie masz programu Sony Vegas 10.0 Pro , a interesują Cię efekty z nim związane ?

Jeśli tak to napisz PW , napewno się dogadamy ! =)

Zapraszam do wspólnej gry !

Opublikowano

@Top: Jak najbardziej hardstyle

Nie słucham takiej muzyki, nie podchodzi pod mój gust :). Wolę rap <3

Kliknij "Lubię to!" jeśli moja odpowiedź Ci pomogła... ;-)

Opublikowano

nie mam pojęcia co to za typ, ale zaufam użytkownikom powyżej i napiszę hardstyle. ;d

To nie mój klimat.Słucham [2 pac, eminem (piszcie sobię co chcecie o eminemie, ale raperem jest...).

Polskiej muzyki nie znoszę ze względu na te ich przekazy JP/HWUDEPE itd. oczywiście są też wykonawcy którzy nie śpiewają o JP.

Weteran
Opublikowano

chyba już założyciel tematu zrozumiał że to hardstyle ale nie wiem po co tyle razy piszecie

Jak się uczyłem jumpstyle to przy takich piosenkach i nadal słucham ale jumpstyle już się nie uczę

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

nie mam pojęcia co to za typ, ale zaufam użytkownikom powyżej i napiszę hardstyle. ;d

To nie mój klimat.Słucham [2 pac, eminem (piszcie sobię co chcecie o eminemie, ale raperem jest...).

Polskiej muzyki nie znoszę ze względu na te ich przekazy JP/HWUDEPE itd. oczywiście są też wykonawcy którzy nie śpiewają o JP.

+1 :) Popieram cię w 100%

Ta 1 piosnka to jest HardStyle, a ta druga nie wiem.

Opublikowano

Nie znam się na takich piosenkach i nie wiem czy to Techno czy Hardsyle szczerze to ja nawet nie wiem czym się różnią te 2 gatunki :]

Mi sie podchodzi do gustu ;/ Wole Rock <3

Opublikowano

Pierwsza nutka z braku laku może być. Jednak ja wolę bardziej spokojniejsze typu Trance. Co do tej drugiej nie wiem czy da się to określić konkretnym rodzajem...

qsHVsoT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...