Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy samochod na wyscigi !

p0ma1sters

Najlepszy samochod na wyscigi !!!!  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy samochod na wyscigi !!!! Prosze o szczere odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Porshe - lepsza sterowność,lepiej radzi sobie na krętych trasach

BMW - super przyśpieszenie na starcie, lepiej się "składa" od 959

Hmmm... ciężko wybrać.BMW lepsze na proste trasy,ale Porshe lepsze na kręte odcinki.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Najlepiej kupić obydwa :P I bedziecie mieli i na to i na to xD

99% osób przeczytało tą sygnaturkę z ręką na myszcze

----~~~~Dawać +++PLUSIKI+++ xD ~~~~----

:DD Nie zdejmuj jóż za puźno xD

Opublikowano

Najlepiej kupić obydwa :P I bedziecie mieli i na to i na to xD

Haha chcial bym zeby bylo mnie na to stac :P

Błędy to moja specjalność
wiec prosze bądz mily nie zwracaj na to uwagi
:D

GG 10083301

Opublikowano

Raczej BMW, to co w niej jest najlepsze to jest to auto coś takie jak dodge challenger super bee tylko ze t3. Świetne na pościgi, łatwo łamie blokady.

Co do wyścigów jest to auto, dla tych co lubią być ,,szybkimi, ale nie skrętnymi" ;D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

BMW - czemu?

Dlatego, że dobre na ulice, speed ma dobry i przyspieszenie lepsze od porsche.

Ale porsche ładniejsze :( Więc wybór należy tylko do pana :)

1682780176.png <---------- LEPSZY OD 81% POLSKI!!!! WOOOHOOOO!!!!!

Kochani admini zdejmijcie mi te procenty Ja tak się staram ;( >3

Opublikowano

Raczej BMW, to co w niej jest najlepsze to jest to auto coś takie jak dodge challenger super bee tylko ze t3. Świetne na pościgi, łatwo łamie blokady.

Co do wyścigów jest to auto, dla tych co lubią być ,,szybkimi, ale nie skrętnymi" ;D

Nie prawda porównanie tych dwóch samochodów to jak porównać Pontiaca GTO do lotus`a elipse . BMW jest dość wszechstronnym autem .Mogę śmiało powiedzieć ,że jest dobre we wszystkim ale ubolewam ze nie najlepsze .

Opublikowano

Szczerze panowie to wam powiem tak BMW juz wszedzie znany ten samochod a porszak troche mnie zalamuje bo niezbyd ciekawy wyglad na ;/

GG 10083301

Opublikowano

BMW M3 - na proste drogi

Porshe - na "krzywe" drogi

Rzadko spotykana jest prosta trasa, dlatego porshe jest najlepszym wyborem.

Jeśli zależy ci na ładnym samochodzie to polecam ci kupić osobny dla "szpanu" bo takie zawsze są gorsze :D i TAŃSZE

jLRw2A6.png

Opublikowano

BMW M3 - na proste drogi

Porshe - na "krzywe" drogi

Rzadko spotykana jest prosta trasa, dlatego porshe jest najlepszym wyborem.

Jeśli zależy ci na ładnym samochodzie to polecam ci kupić osobny dla "szpanu" bo takie zawsze są gorsze :D i TAŃSZE

No w sumie masz racje ale wiecie co panowie przed sekundka robilem test do 200 km jak naj szybciej na prostej

i nie zgadniecie ;o

proszak mial 10.25 s

a BMW M3 miala 12.75s

to wiec chyba jednak zdecyduje sie na porszaka jest tanszy a po 2 lepiej skreca a predkosc to ja duzej nie rozwine :P

Za pare dni sobie kupie porszaka to wam powiem moje opinie :)

GG 10083301

Opublikowano

wiecie co ja testowalem samochody bez tuningu ale teraz poznalem gracza ktory mial te samochody i on mowi ze jednak BMW jest lepsze po tuningu juz nie wiem co mam myslec ;/

//Nie pisz post pod postem.Używaj opcji edytuj.

GG 10083301

Opublikowano

Ja testowałem oba te auta, porshak wydaje się szybszy, moze nawet i tak jest, ale bmw po tuningu jest lepsza

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja testowałem oba te auta, porshak wydaje się szybszy, moze nawet i tak jest, ale bmw po tuningu jest lepsza

Mowisz lepsza a o duzo ?

Bo jak jezdzilem bez tuningu to bardzo dobrze mi sie porszakiem jezdzilo na zakretach i itd zasuwal jak szalony do 200 km dociagal w 10 s a BMW z 12

Tylko dodam ze to nie ma tuningu I auta ogulnie wydaja mi sie slabe

GG 10083301

Opublikowano

Ja mam Porshe i nie narzekam szybkie i zwrotne tanie bardziej unikalne(mnie ludzi go ma niż bmw) czego chcieć więcej :D

y6eft.gif

Opublikowano

Nie, auta miały niewielką róznicę, w prędkości maksymalnej, bmw szybsza

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Pierdzielenie i tyle.

Oczywiscie ze BMW, kręte trasy BMW spokojnie zabierze, wystarczy dobrze sie obslugiwac hamulcem, nadrabia duzo na prostych oraz na starcie. Porsche ma fatalne przyspieszenie i predkosc maksymalną. Moze i skręca lepiej, ale co to da jak i tak BMW jest lepsze i to kazdy doswiadoczony gracz wie :P

lownfast

Opublikowano

Pierdzielenie i tyle.

Oczywiscie ze BMW, kręte trasy BMW spokojnie zabierze, wystarczy dobrze sie obslugiwac hamulcem, nadrabia duzo na prostych oraz na starcie. Porsche ma fatalne przyspieszenie i predkosc maksymalną. Moze i skręca lepiej, ale co to da jak i tak BMW jest lepsze i to kazdy doswiadoczony gracz wie :P

Ale co wy gadacie !!!!

BMW mowie wam ciezsze jest i spore wiec jak testowalem bez tuningu to porszak wygrywa o 2 s do 200 km

Nie wiem jak jest po tuningu

Wiec nie mowcie mi ze BMW jest szybsze to nie prawda BMW moze ma lepsze parametry ale jest ciezkie a to duze znaczenie !!!!!!

GG 10083301

Opublikowano

Bmw po tuningu jest lepsze! Mówie,że sprawdzałem, kumpel ma je oby dwa i róznica jest niewielka, ale jest<miał po bronz. Pakiet częsci>.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A ja jeszcze sie spytam panow puki jeszcze moge :P

Jezeli kupi BMW to od ktorego lvl bede mial bardzo dobre czesci do niego ??? oczywiscie za kupno pieniazkow z gry ??

GG 10083301

Opublikowano

Porshe, może dlatego że kiedy jezdżę BMW M3 GTR to czuję te nadsterownosci i przeciętne prowadzenie poprostu prowadzi się jak kobyła. Tak mi się przynajmniej wydaje a nie lubię samochodów które na zakrętach kleją się do szosy osmiorniczką...

Ten samochód w NFSW mnie jakos nie rusza, mogę się mylić ale porshe jest szybkie i zwinne co zdecydowanie przewyższa BMk'ę...

Werdykt? Porshe da sobie radę bardzo dobrze na prostych i pomimo lepszosci BMW nadrobi to na zakrętach i zmiażdży wroga :)

P.S Grono Hejterów, Please stay away...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Sms nie wysyłaj po 959, jak juz to za te bosty kup pakiet części t3, bronz, srebrny a najlepiej złoty. Nie pozałujesz. Moje lambo ma bronz. Części i super skręca. Ale wybór nalezy juz do Ciebie.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ale co wy gadacie !!!!

BMW mowie wam ciezsze jest i spore wiec jak testowalem bez tuningu to porszak wygrywa o 2 s do 200 km

Nie wiem jak jest po tuningu

Wiec nie mowcie mi ze BMW jest szybsze to nie prawda BMW moze ma lepsze parametry ale jest ciezkie a to duze znaczenie !!!!!!

Jak sie jezdzi BMW na rentalu to wiadomo ze jest slabe, wystarczy wpakować sklepowki i juz smiga. :]

Porshe, może dlatego że kiedy jezdżę BMW M3 GTR to czuję te nadsterownosci i przeciętne prowadzenie poprostu prowadzi się jak kobyła. Tak mi się przynajmniej wydaje a nie lubię samochodów które na zakrętach kleją się do szosy osmiorniczką...

Ten samochód w NFSW mnie jakos nie rusza, mogę się mylić ale porshe jest szybkie i zwinne co zdecydowanie przewyższa BMk'ę...

Werdykt? Porshe da sobie radę bardzo dobrze na prostych i pomimo lepszosci BMW nadrobi to na zakrętach i zmiażdży wroga :)

P.S Grono Hejterów, Please stay away...

Emm, kolejny ktory jezdzil BMW na rentalu ? Proponuje wmontować najlepsze sklepowe zawiechy i opony, i juz o duzo lepiej sie prowadzi, a skręca bardzo dobrze, co prawda nie jak E30, troszke gorzej, ale i tak wystarszy lekko użyć hamulca i w zakręt wchodzisz normalnie, i ja nie wiem jaki ty masz problem kolego, bo jezdzilem Porsche 959 na profkach i przyspieszenie zaskakujace nie bylo :] Tobie sie wydaje ze one jest bardzo szybkie, bo cisniesz toyota suprą [ z tego co widze ] i ona nie za ciekawie przyspiesza, wiec dla ciebie przyspieszajace troche lepiej auto, jest o duzo lepsze. :]

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...