Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szykam]Pilnie!Piosenka dobra do jarania :P

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Mam do was 2 wielkie prośby!

1.Piosenka chilloutowa dobra do jarania,taki lajt,typu afroman-'cause i got high,pilnie na sylwestra :P(nie chodzi mi o piosenkę o ziole,tylko przy której można się chillować)

2.Do rozpieprzenia mózgu w stylu SOAD-B.Y.O.B.

za każdą dobra piosenkę daje lubie to i 5.prosze nie kasować tematu ;)

sry za błąd zamiast szykam,miało być szukam,jakby mógł ktoś poprawić.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Polecami ci piosenki Boba Marleya, idealna do chilloutu, zamykasz oczy i odplywasz - szczegolnie jak jestes naje****

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

to już classic u mnie,tylko że chciałbym coś nowego,bo słucham na co dzień i nie ma takiego odpływu :P

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Witam!Mam do was 2 wielkie prośby!

1.Piosenka chilloutowa dobra do jarania,taki lajt,typu afroman-'cause i got high,pilnie na sylwestra :P(nie chodzi mi o piosenkę o ziole,tylko przy której można się chillować)

2.Do rozpieprzenia mózgu w stylu SOAD-B.Y.O.B.

za każdą dobra piosenkę daje lubie to i 5.prosze nie kasować tematu ;)

sry za błąd zamiast szykam,miało być szukam,jakby mógł ktoś poprawić.

w profilu widze ze masz 15 lat nie za mlody jestes przypadkiem na jaranie;))?mama wie co bedziesz robil w sylwestra?

Opublikowano

Wiem, że nie chodzi ci o to, ale aż mi się nasuwa: Bob one - słodka sensi ; )

w profilu widze ze masz 15 lat nie za mlody jestes przypadkiem na jaranie;))?mama wie co bedziesz robil w sylwestra?

A ty w jakim wieku zacząłeś palić? Dziś mamy takie czasy, głównie dzięki super polskiej polityce, że 10latka palącego trawkę nie jest ciężko znaleźć.

; )

Opublikowano

mesajah jest ladna i cwana .

ogolnie nie sluchucham tego typu muzuki wiec podaje tylko 1 przyklad

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Wiem, że nie chodzi ci o to, ale aż mi się nasuwa: Bob one - słodka sensi ; )

A ty w jakim wieku zacząłeś palić? Dziś mamy takie czasy, głównie dzięki super polskiej polityce, że 10latka palącego trawkę nie jest ciężko znaleźć.

mam nick patrysia a piszesz do mnie jakbym byla chlopakiem ;) ja wgl nie zaczelam palic I nie pisz ze dzieki polityce palisz bo to tylko i wylacznie Twoj swiadomy(glupi) wybor Najwidoczniej w domu masz u mamy duzy kredyt zaufania i naduzywasz tego

Opublikowano

@Patrysiaa tobie chciałbym podziękować.temat został stworzony w zrozumiałym celu,nie w celach żeby mnie edukować :)

@romantix wporzo nuta :P

afr.png

Opublikowano

Gimbusy palą jakieś gówno i uznają się za buntowników ja pierdole co za społeczeństwo

Wstyd mi, że jestem człowiekiem

x

Opublikowano

Kaliber44-Nasze mózgi wypełnione są marią

Paktofonika- Le sie Zmahauem

jest więcej ale sprawdz te 2 czy o to chodzi

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...