Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] WH na komendę - edycja

TheOffspring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie tego tematu a właściwie dotyczy ono sposobu włączania WH.

http://www.mpcforum.pl/topic/465976-tutprzerabianie-wait-hack/

Tam autor zrobił coś takiego, że komendą /set_walk waithack działa na całym spocie, a komendą /set_run waithack działa tylko na zasięgu broni.

Dlatego tez chcialbym zapytać co przestawić, żeby pod jedną komendą miec waithack o zasięgu broni (radius 200.000000) a pod drugą komendą nie mieć wcale waithacka (myślę, że Radius 0.000000 załatwiłby sprawę, ale pewności nie mam).

Proszę o pomoc lub też o poprawione pliki (przynajmniej na surę).

Opublikowano

plik walk odpowiada za komende /set_walk czyli wolne chodzenie jak w pliku walk wstawisz szablon waithacka tyle że w ścieżce wpiszesz run.gr2 to bd normalnie biegał na spowolnieniu i miał waithacka

Czyli wpiszesz /set_walk i jak bd biegal to bd bilo potworki stoisz nie bije

Wpiszesz /set_run to nie bd bilo podczas biegu i podczas stania

Opublikowano

@cinu

twoj wh zamieszczony w tamtym temacie działa tak: /run - caly spot, /walk - wh o zasiegu broni. Obydwa są w staniu. I ja chce TYLKO PRZEROBIC TEN ''CALY SPOT'' NA CZYSTE PLIKI BEZ WH. Wtedy na komendzie /run bede mogl normalnie brac pvp i wszystko elegancko, a na komendzie /walk bede sie bral za expienie na wh itd... Rozumiecie o co mi chodzi? Tylko o takie cos chodzi... Zadne bieganie na wh czy cos... Zrobcie mi te pliki jak nie mozecie mi wytlumaczyc. Na sure poproszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...