Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avast

cichyiti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jest taka opcja... Miałem kiedyś avasta i na 100% jest taka opcja nie potrafię ci teraz wytłumaczyć gdzie ona się znajduje ponieważ nie mam już tego pseudo antyvirusa...

Najlepiej od instaluj to coś i zainstaluj darmowy antyvirus Microsoftu nazywa się

Microsoft Security Essentials

Tu masz od razu link do pobrania z Oficjalnej strony

http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows/products/security-essentials

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Jakoś w wakacje :) On cały czas wykrywał jakiś syf.... instalowałem pełno anty virów... kasperskiego np. i on nic nie wykrywał.... czyli wniosek taki że on sam robi niby virusy żebyś myślał że on cię chroni :)

@down... Nie znasz się i tyle 12 letnie dziecko <_<

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Tak jest taka opcja... Miałem kiedyś avasta i na 100% jest taka opcja nie potrafię ci teraz wytłumaczyć gdzie ona się znajduje ponieważ nie mam już tego pseudo antyvirusa...

Najlepiej od instaluj to coś i zainstaluj darmowy antyvirus Microsoftu nazywa się

Microsoft Security Essentials

Tu masz od razu link do pobrania z Oficjalnej strony

http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows/products/security-essentials

Buahahaahahahahahahahahahaahahahaahahaaha

Avast to jeden z lepszych darmowych antywirusów. Te darmowe gówno microsoftu możesz sobie w dupę wsadzić.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...