Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Teamu do twozenia Gry Na zasadzie : Shakes&fidget

Mr01dada01/Yonk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie szukam team do pomocy w twozeniu przerobionej gry Shakes & fidget (na tej samej zasadzie itd)

Zaczelem sam a teraz mam 1 pomocnika :) razem probojemy rozwiazac problem rejestracji itd a wiec jak ktos zna sie na php i skryptach lub mqsl itd to zapraszam pw podam kontakt :)

sry za ort lecz sie spiesze bo mam jeszcze durzo do roboty (z gra)

Opublikowano

Problem rejestracji ? huh, zarejestrować idzie się normalnie na tym silniku, jednak i tak są tylko 2 tabele w bazie danych więc nic nie zrobisz chyba ze będziesz kombinował z każdym gównem.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Mam gotowe pliki zrobiłem z kumplem nie całe 5 dni działa wszystko tylko jeszcze problem jest że jak w karczmie wyskoczy klucz to wylogowuje z konta

Pisz pw mogę ci odsprzedać narazie to co mamy

kat_menu2.pngkat_menu4.pngkat_menu18.pngkat_menu14.png

Opublikowano

Ja Chętnie pomoge ale musisz mi ktos plikipoprawne uplodnac

Co to za pomoc jak ktoś ci dobre plik da ?

Opublikowano

Ale ogulnei z dzilającą rejestracją mam stable ale jakies zepsute jak bendzie dzialać reje to pomoge

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

skoro tak duzo juz dziala zagrzewam was do pracy!

Niedlugo zaczne nabor do teamu gry "VitaniA". Bądźcie cierpliwi

Opublikowano

Mam gotowe pliki zrobiłem z kumplem nie całe 5 dni działa wszystko tylko jeszcze problem jest że jak w karczmie wyskoczy klucz to wylogowuje z konta

Pisz pw mogę ci odsprzedać narazie to co mamy

Masz jakieś prawa do tych plików, żeby je sprzedawać?? Pliki nie są Twoje...

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Masz jakieś prawa do tych plików, żeby je sprzedawać?? Pliki nie są Twoje...

To powiedziałeś nowinę pliki są w 100% moje po czym wnioskujesz że nie są moje nawet ich nie widziałeś ?

Opublikowano

Bennq123: on kity wkręca nie ma żadnych plików zrobionych , chce on nabrać 10 latki pisałem z nim na pw i wiem nie odpisywał przez 2 dni jak mu napisałem co o nim myślę to od razu się odezwał a jak poprosiłem o ss to też cisza...

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Bennq123: on kity wkręca nie ma żadnych plików zrobionych , chce on nabrać 10 latki pisałem z nim na pw i wiem nie odpisywał przez 2 dni jak mu napisałem co o nim myślę to od razu się odezwał a jak poprosiłem o ss to też cisza...

odpisałem ci że już nie ma handlu bo robie sam serwer tylko zbieram kasę za na pożądanego vps

Nie oceniaj książki po okładce

Opublikowano

tylko jakoś ja napisałem o tego samego dnia co ty tutaj wstawiłeś posta ? a jeżeli masz te działające pliki to daj przynajmniej 1 ss i się odczepię...

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

tylko jakoś ja napisałem o tego samego dnia co ty tutaj wstawiłeś posta ? a jeżeli masz te działające pliki to daj przynajmniej 1 ss i się odczepię...

Powiem wprost naprawdę mam to w dupie że ty się mnie czepiasz serwer wyjdzie może nie w 100% dopracowany bo nie mogę sobie poradzić z grzybami ale wyjdzie na dobrym vps i wtedy zobaczysz

Opublikowano

Ostrzeżenie... Kolejne poskutkuje warnem lub nawet bany za flamewar.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...