Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M4A1 Desert Warrior vs M416 CQB

HardKoRinPVP

Bronie  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze ?

• M416 CQB
      12
    • M4A1 Desert Warrior
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktors bron lepsza ? M4A1 Desert Warrior czy M416 CQB i dlaczego ? Wezcie pod uwage ze m4 da sie customizowac

Największa pompa w grze to

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)

Opublikowano

Wiadomo, że CQB lepsze, ale to noobska broń. Wolałbym wziąć Deserta, jak go przerobisz i ograsz się nim, to będziesz nią kosić.

Opublikowano

No właśnie jak napisałes customize M4A1 DW to jest to ;)

Nie będziesz wyzywany od noobów .

CQB no lepiej mi sie nią gra ale jak nieco ogarniesz to i M4A1 będziesz tak grał jak M41-szesnastką..

Nie opłaca sie kupywać desert warriora mala roznica miedzy nia a wersja za gp a CQB poprostu będziesz wyzywany nie będziesz czuł tej mocy bo nie oszukujmy sie zabija sie nią łatwo..

Ale jest bardzo podobna bron M6A2-SRT dokupujesz celownik i masz CQB tylko ona ma przyjemniejszy odglos i troche lepszy DMG lecz ciut wiecej recoila ale to naprawde niewiele.

Polecałbym M6A2-SRT

Która lepsza- M416CQB

Jakbym miał do wyboru która z tych 2 kupić?-M4A1

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Generalnie to jak M4 custo na all +++ to jest taka sama jak CQB

to ogromne DMG + szybkość + brak recoila w 95%! Żeby nie być wyzywanym od nobów

wybierz M4 i na Viktorze chociaż pograsz bo tam za CQB kikają <-- nie dziwię się czemu ^_^

tak samo jak ktoś up powiedział! Nie opłaca się wydawać NX na M4 DW bo używając wersji

za gp nie widzę żadnej różnicy :)

sygnayr.png
Opublikowano

Czyli co za NX nie kupowac m4dw tylko cqb . Ale zas kiedy bd do kupienia m4a1 na perma za gp ? Podobno ma byc w styczniu ... Ale szczeze dzis gralem M416 CQB dostalem na 1d i kur slaba recoil dla noobow mialem staty 35 : 18 a zas SG556 MARK II co mam na perma a ma rozzut to mam staty 45-55 do 15-20 nie lubie broni z no recoilem nie umie nimi grac :/

Offtopic : Podobno na jakims majku dostaje sie L96A1 ghille na perma to prawda ?

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)

Opublikowano

Czyli co za NX nie kupowac m4dw tylko cqb . Ale zas kiedy bd do kupienia m4a1 na perma za gp ? Podobno ma byc w styczniu ... Ale szczeze dzis gralem M416 CQB dostalem na 1d i kur slaba recoil dla noobow mialem staty 35 : 18 a zas SG556 MARK II co mam na perma a ma rozzut to mam staty 45-55 do 15-20 nie lubie broni z no recoilem nie umie nimi grac :/

Offtopic : Podobno na jakims majku dostaje sie L96A1 ghille na perma to prawda ?

Nie to nie prawda.

Opublikowano

Ale da się kupić.

To ghille.

Co do CQB broń dla noobów , no skill ( oczywiście bez obrazy kto posiada )

I tylko wyzwiska

Jak chcesz to D.W kup ( Desert Warriora ).

Jak chcesz coś mocniejszczego ale minimalnie mniej cele to polecam za nx M6A2 SRT.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kurde z tym M6A2 SRT to nie wiem :/ Jesli ktos to pisiada to prosze podac nick z gry to moze dalby mi to ktos przetestowac :)

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)

Bywalec
Opublikowano

CQB. Mam CQB i Zwykłe M4A1 na perma i moim zdaniem tak:

Daleka odległość - CQB

Bliska - M4A1 jednak niewielka róznica

Glos na cqb

A co do M6A2 to jest mój 2 z kolei perm do kupienia ;]

Fajna broń tylko trzeba dokupywać magazynki i kolimator.

Poza tym strasznie wolno się przeładowywuje

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Specjalista
Opublikowano

jeżeli jesteś już dobrym graczem i masz w miarę wysoki lvl to bierz M4A1,

głos na m4a1, tym wszędzie pograsz i nikt Cie za to nie kicnie

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Bywalec
Opublikowano

Achhh nie ma to jak "Pba CQB hero" albo "CQB noob"

Nie prawda że z CQB grają same nooby.

Niby mam z niego najwięcej killi a z G36E też nieźle wymiatam

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Kurde z tym M6A2 SRT to nie wiem :/ Jesli ktos to pisiada to prosze podac nick z gry to moze dalby mi to ktos przetestowac :)

nn492611 pisz dam ci przetestować.

Broń dobra w natłoku ludzi z CQB nie jest często widziana przez co często nie jest kupywana.Sam kiedyś miałem pokaźną sumke nx (przekręt ^.-) i pierwszy dylemat CQB czy SRT bylem wtedy noobkiem ale zeby sie szkolic wzielem tą "ciut" trudniejsza do opanowania i to był moj najlepszy wybor perma bo kupywajac 2 perma zawalilem no ale to juz inna droga.

Jesli kupujesz perma to M6A2-SRT

Bywalec
Opublikowano

Jeśli proponujemy to polecam też Famasa G2 - mam go na perma

Dobry na każdą odległość bo ma kolimator.

Dobry do gier typu S&D i Eli PRO przeciwko G36E :P

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

nie kupuj M416CQB nobska broń ja miałem ją na perma bo grałem DT ale szybko się nudzi polecam Ci DW ponieważ nie nudzi, nie wyzywają cięod nobów oraz możesz grać nią na Viktorze :)

Opublikowano

Weź, kto to napisał, że srt się wolno przeładowuje o.O Przecież to jedna z tych broni z najwyższym reloadem! Przeładowywanie jest ultra szybkie, ja daję głos na cqb mam na perma i mam elita więc się boją odezwać :D:D:D ale nie gram nią, leży sobie używam g36e valk. co i tobie polecam, najlepsza broń w grze co do m6a2-srt grałem 3 dni, i nie powala na kolana a różnica między nią a cqb jest duża jeśli chodzi o rozrzut. KUP G36E VALKYRIE! a jeśli już musi to być 1 z tych dwóch broni weź cqb.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Polecam ci wziąsc desert warrior ,ponieważ jak bedziesz umiał nią grać będziesz koxił każdego.

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Weź, kto to napisał, że srt się wolno przeładowuje o.O Przecież to jedna z tych broni z najwyższym reloadem! Przeładowywanie jest ultra szybkie, ja daję głos na cqb mam na perma i mam elita więc się boją odezwać :D:D:D ale nie gram nią, leży sobie używam g36e valk. co i tobie polecam, najlepsza broń w grze co do m6a2-srt grałem 3 dni, i nie powala na kolana a różnica między nią a cqb jest duża jeśli chodzi o rozrzut. KUP G36E VALKYRIE! a jeśli już musi to być 1 z tych dwóch broni weź cqb.

Po co ma wydawać NX na G36E Val. skoro można kupić wersję za GP która praktycznie niczym się nie różni ? Lepiej poczekać aż będzie można zwykłą G36e kupić na perma za GP niż wywalać NX.

@TOP

Ja Ci polecam D.W miałem to na parę dni i grało mi się świetnie do tego nikt Cię nie wyzywa od noobów i n0-skillów w przeciwieństwie do CQB.

Głos na Desert Warrior !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...