Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Hasła

Welcom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mój problem wygląda tak, kiedyś zrobiłem konto i nie pamiętam jakie w nim były odpowiedzi chciałem hasło zmienić przez e-mail lecz e-mail usunięty bo nie wchodziłem parę miech :(

Lecz znam hasło i id a i kupiłem pare dni temu premium na to konto może przez ten kod coś się da zrobić ??

Proszę Help

Opublikowano

jak miałeś retaila ,premium

to wysyłasz ticketa ,podajesz kod na retaila premium ,które było aktywowanie ,sprawdzą ci i moze ci zwrócą...

Opublikowano

tak mam kod na premium, a mógłby ktoś napisać mi takiego ticketa i powiedzieć gdzie go wysłać ??

Dam 5* prosze zależy mi na tym bardzo

Opublikowano

A to juz sobie nie zmienisz.Odpowiedzi to podstawa

obraz.png

98% Idiotów czyta ten podpis z ręką na myszce..

Noo już nie ściągaj tej łapy ;)

STRZELASZ W HEADA I MASZ DEDA JEDEN SHOT JEDEN KILL TO NIE HACK TYLKO SKILL

POMOGŁEM DAJ 5*

Opublikowano

Wątpie żeby się udało przywrócić hasło - nie jesteś wiarygodny. Równie dobrze ja moge wejść, poprosić o unbana i mieć twoje konto :/

@down - To po cholere zmieniać hasło!? Zhackowali cie?

Nie znasz odpowiedzi do zmiany hasła >> zapomnij o zmianie hasła...

Albo napisz ticketa. Ale wątpie... NAPRAWDE wątpie żeby poskutkowało... ;/

Mi w podobnym przypadku odpisali tak:

K2: Unfortunately we do not restore lost weapons, experience or Dinar. The best thing you can do is make sure the computer you use to access War Rock is a secure one. Try to keep your passwords unique and make sure the computer is clear of key loggers. A good practice is to change your password every so often and to keep your information secure. We are sorry that there isn?t anything more we can do to help you

Jestem fajny i robie tekstury. :3

Opublikowano

Ale ja hasło mam do tego konta kupiłem pare dni premium na nie tylko że ja chce zmienić hasło ( a nie że nie znam i chce przypomnieć sobie )

Opublikowano
Ale ja hasło mam do tego konta kupiłem pare dni premium na nie tylko że ja chce zmienić hasło ( a nie że nie znam i chce przypomnieć sobie )

stary!!! Nie znasz odpowiedzi na pytania nie zmienisz hasła!!! Proste i nie ma co więcej pisać - jak by było tak łatwo to połowa ludzi by konta potraciła!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano
stary!!! Nie znasz odpowiedzi na pytania nie zmienisz hasła!!! Proste i nie ma co więcej pisać - jak by było tak łatwo to połowa ludzi by konta potraciła!

czy ty masz problem z czytaniem ???

ja mam haslo mam kod od premki i chce to haslo zmienic a nie przypomniec -.-

Opublikowano
czy ty masz problem z czytaniem ???

ja mam haslo mam kod od premki i chce to haslo zmienic a nie przypomniec -.-

to ty chyba nie umiesz czytać bo ci napisałem że jak nie znasz odpowiedzi na pytanie jakie trzeba było wymyślić przy rejestracji to nie zmienisz hasła !!!!!!!!

NIE ZNASZ ODPOWIEDZI NIE ZMIENISZ HASŁA !

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

sie wydzieracie na siebie a obaj macie racje lub obaj jej nie macie ;] warto sprobowac .. wysylaj ticketa :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...