Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]WorldGuard- jak ustawic tnt zeby nie zadawalo obrazen?

.bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pragnąłbymu siebie zrobic tak, ze tnt wybucha, niszczy teren, ale nie zadaje obrażeń graczowi, czy mozna i jak mozna to ustawic?

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Niestety w pluginie world guard nie da się tego ustawić, musisz ściągnąć inny plugin który

to udostępnia. Jeśli takiego nie znajdziesz możesz poprosić jakiegoś codera znającego się

na javie :)

Opublikowano

Nie koniecznie, niektórzy zrobią to tylko za sam pomysł ponieważ wystarczy wrzucą to na

serwis hosterski na którym zarabiają. Ale musisz pierw kontakt z takim kimś znaleść.

Możesz też poszukać na stronach zajmującymi się tylko i wyłącznie pluginami i może znajdziesz.

Lub na takiej stronie opublikować swój pomysł, też może się udać :)

W ostateczności możesz się nauczyć pisać w javie, to wszystko nie jest tak trudne, ( ja troszeczkę testowałem zabawę w tym :) )

Jak prowadzisz serwer i nauczysz poprawiać/pisać pluginy to twój serwer może się stać jednym z tych sławniejszych.

To tylko taka moja rada.

Życzę sukcesów :)

Opublikowano

Chyba w Essentialu można coś mi się przypomina

http://www.mpcforum.pl/topic/407766-tut-plugin-essentials/

Masz tuta o nim

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Dzięki za pomoc, ale javy sie nie bede uczyl, bo nie mam zasu, itak okazjonalnie sie c++ ucze, wiec brak czasu, a co do essentials to poczytam

35353.png

18703.png

32266.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...