Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Seria Big Bang

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć jak postrzegacie tą serię ? Może nauczyliście się z niej czegoś pożytecznego lub sami zaczęliście grać w tym stylu ?

Konto Youtube twórcy:

http://www.youtube.com/user/Rosineren

Konto BF:H:

http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2270194108

Styl gry:

1.Clodmaker +lr pistol + GL

2. Dual lr pistol + GL

Stuff jakim się posługuje:

1.Wielkanocne jajka (nie do zdobycia)

2.Pirackie beczki

3. Magia "Frosta"

Umiejętności:

sysh2c.jpg

Big Bang

Big Bang 2

Big Bang Aiborne Assault Edition

Big Bang 3

Big Bang 4

I najnowszy Big Bang 5

@Trol

Done.

Opublikowano

Ładnie Dopisał byś jeszcze że ma 5 Trop Trap , i używa w Filmach Wielkanocne Jajka , Pirackie Beczki i że ma Magie Frosta :) Jeszcze jak chcesz załatwie jego rozłożenie skili i ci podam ^_^ Nic na siłę :) Lajk Leci :)

Opublikowano

Łoo, zaimponował mi. :D Przebija Mustanga. :O Ktoś mi powie, jak on dał sobie pistol na 4 pozycję od lewej ?

1389638202-U295319.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jak by to powiedzieć , typ jest niezły , lecz jak widać , te efektowne zabójstwa zdarzają mu się bardzo rzadko ,25 przez 280 h , wszystko co mu się udało jest na jego filmikach . Bez dodatków na które wydaje wpizdu , ten styl był by do dupy . Nauczyłem sie od niego tego na wyspie zwycięzców gdy samochodem odbija się od lampy i rozjeżdża przeciwników .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Jak by to powiedzieć , typ jest niezły , lecz jak widać , te efektowne zabójstwa zdarzają mu się bardzo rzadko ,25 przez 280 h , wszystko co mu się udało jest na jego filmikach .

Nieprawda.

http://bfhn.org/forums/viewtopic.php?id=4360

Opublikowano

Googlus nie wiem o co tobie chodzi , ja mówię o big bang-ach samych , bo takie postawienie samochodu i tt , po czym zestrzelenie jej to nie wliczam .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

mnie osobiście podoba się tylko użycie tej "magii" :P

aktualnie nie gram commandosem

PS.

Jak by to powiedzieć , typ jest niezły , lecz jak widać , te efektowne zabójstwa zdarzają mu się bardzo rzadko ,25 przez 280 h , wszystko co mu się udało jest na jego filmikach . Bez dodatków na które wydaje wpizdu , ten styl był by do dupy . Nauczyłem sie od niego tego na wyspie zwycięzców gdy samochodem odbija się od lampy i rozjeżdża przeciwnik

Big Bang ma tu znaczenie dosłowne; a nie pośrednie (tj. dwa, luv więcej niż dwa zabicia naraz ladunkiem wybuchowym)

Opublikowano

Googlus nie wiem o co tobie chodzi , ja mówię o big bang-ach samych , bo takie postawienie samochodu i tt , po czym zestrzelenie jej to nie wliczam .

Skoro film jest nazwany Big Bang, to musi to oznaczać, że film jest o zdobywaniu heroic moments ? Nie. Gdyby tylko zechciał to miałby i 1000 :)

Opublikowano

Ja grać miałem, ale lvl musiał bym nabić, a jakoś mi się nie che xD i jeszcze nie wiem jaką broń wziąść do lr pistola

Opublikowano

brakuje mi broni OP na commando, niby ten pp ale... sami wiecie jakis teraz gowniany

Opublikowano

Knife is only good to make sandwiches. :D

Co zauważyłem na czacie.

A co tak go w tym jeepie wywala w góre na 3.50?Chce coś na wzór min na solidierze...Ale nie ma już magii w sklepie :(

461151420292002410470.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...