Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] HAck na złoto

`lesio`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby sobie wpisać np.: "Dodaj mi 2kkk yang"

Nie, nie istnieje taki hack, albo raczej trainer.

Jedynie GM z pełnymi prawami może wpisać komendę na dodanie przedmiotów, yang, etc, ale o tym później. =]

Opublikowano

na niektorych prywatnych serwerach sa npc w ktorych mozna kupic przedmioty, a potem je sprzedac po nizszej cenie, mozna zrobic bota ktory bedzie automatycznie kupowal i sprzedawal te przedmioty ale to tylko na niektorych serwach

Opublikowano

Nie, nie ma bugów/hacków/trainerów/tricków/błędów.

Tak samo ja nie kd hacka na wkładanie kd, ulepszanie eq ze 100% szansą czy innych bzdurnych rzeczy wymyślanych przez dzieci i przekazywanych dalej :)

Opublikowano

Mowa o yang hacku.Jeśli tak znajdziesz tam Yang Hacki ale prawdziwe bez wirusa i innych dowcipów są płatne sms-em lub na stronach za które trzeba płacić.

Za pomoc chce plusa;)

Nie, nie ma bugów/hacków/trainerów/tricków/błędów.

Tak samo ja nie kd hacka na wkładanie kd, ulepszanie eq ze 100% szansą czy innych bzdurnych rzeczy wymyślanych przez dzieci i przekazywanych dalej :)

Nie zgadzam się z twoją kwestią.Istnieją wejdź se na http://metin2mod.tk/ i będziesz wiedział że są.

na niektorych prywatnych serwerach sa npc w ktorych mozna kupic przedmioty, a potem je sprzedac po nizszej cenie, mozna zrobic bota ktory bedzie automatycznie kupowal i sprzedawal te przedmioty ale to tylko na niektorych serwach

To się zgodzę.jest np na Metin5 AvalonMT2,DragonMT2itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...