Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Hacki

kammien416

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się, na platku w ogóle nie ma hackerów, na zwykłych serwerach od czasu do czasu wejdzie jakiś hacker, ale też nie za często. Zacznij znowu grać, wcale tak wielu hackerów nie ma.

Opublikowano

A i jeszcze jedno pytanie, nie pamiętam loginu i chasła do stareg konta, nie pamiętam też poczty na jakim bylo konto założone. Czy da się jakoś po nicku gracza sprawdzić na jakim e-mailu jest konto ?

Opublikowano

Przed ponownym rozpoczęciem gry weź słownik i ogarnij ortografię .... potem załóż nowe konto i wejdź na ca co do pytania nie da się ....

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Zależy gdzie grasz , serwery typu Brawo,Alpha itp oblegane są haxordami , ale za to Platinum i hacker to rzadkość .

(Problemem Platka jest nadmierna liczba kickowań gracz z mniejszą rangą lub po prostu za free , bo mnie zabiłeś czy coś)

9368_gold.png

Opublikowano

1.Chuj wam w dupe chity zjebane w dupe nie da sie grac w te gre walisz juz unba na konkurs mpc a tu taka zjebana pizda ci z nozem wyjebie i wszystkich napierdala w dupe i mysli ze jest fajny.

2. To wbijesz do elite rooma jestes na ultra to cie taka pizda wypierdoli i nawet unba nie strzelisz chuj wam w dupe dziwki nastepne strzezcie sie bo teraz kazda gre nagrywam i elite abusry macie P R Z E J E B A NE dzieci

1 słowem mnie da sie grac jedyne co to qr na platinium gdzie i tak leca kiki za chec do zycia

sam sobie podsumuj jaki jestem zdenerwowany po tej zjebanej grze wbijam majora i opierdalam konto bow to gowno nie da sie grac tobie nie radze wracac nawet nie napalaj sie na te bonusy bo teraz na qr max 3 k expa leci za dobra gre ;/ bo te skurwsyny obnizyly te 250% bonus na trybie

CHUJ CI W DUPE NEXONIE pakuj kase w antychita a nie tylko kase na frajerach opieerdalaj.

///Hue,hue 14 dni blocka postów ;)

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up

Hue hue xD

Nie moge z tg.

Aż z śmiechu za mocno przyjebałem...teraz head boli.

Ale prawda powiedziana.

Kikają za nic.

Hacków w ciula jest.

A nexon gówno z tym robi ><

@top zależy niby po takim patchu się zmieniło , ale nie w 100%.

Jedyna rada wystrzegaj się niskich lvl :ninja: :ninja:

@Down dla tego napisałem niskich.

Ale CSM też potrafi pojechać z Chams + Aim + Pro OPK xD

Raz było jak major jechał na telekillu xD

Opublikowano

@up

niskie levele?

takich to od razu wyjebac bo skurwysyn ma staty 10-10 a pod koniec zalacza swojego skila telekila i napierdala cwel jebany

@edit2

2 lt jezdza juz na hakach bo cipki sobie na bonusach wbily rangi to napierdalaja cioty

@down

A ja powiem tylko tyle że combat jest fajny przez 3-7 dni po patchu

No nie iwem czy 1 dzien po patchu nie ma jeszcze hakow.

btw chriss to pizda

Opublikowano

A ja powiem tylko tyle że combat jest fajny przez 3-7 dni po patchu ^_^

wtedy hacki nie działają i można w spokoju pograć elimki nie używając elitki

a oprócz tego na początek kup sobie konto z minimum 1LT bo na platynie nie pograsz :angry:

sygnayr.png
Opublikowano

Oczywiście też że jak nie bęndziesz grał na hakach i bęndziesz koks ratio 2.00/3.00 to jakiś kolo znajdzie cię zrobi screena i masz bana za nic.

Opublikowano

Oczywiście też że jak nie bęndziesz grał na hakach i bęndziesz koks ratio 2.00/3.00 to jakiś kolo znajdzie cię zrobi screena i masz bana za nic.

Nie ma takiej opcji żeby za K/D dostać bana! na lowskim koncie wbiłem kd ponad 8,0+ na nobach :D

ale potem pare razy zagrałem raszując i spadło do 2,5 i konto działa do dziś! poprostu jak cię o coś

podejrzewają to skanują ci PC czy nie masz haxów itd! jeśli masz to ... bannnn :)

sygnayr.png
Opublikowano

Za k/d nie ma bana jeśli są jakieś podejrzenia skanują komputer.

Hackerów w porownaniu do starego dobrego combata jest mniej co nie oznacza ze ich nie ma.

W ciul ludzi gra na hackach skrycie ale tego nie wiecie

Np.3XxoTicc dośc sławna postac na CA zbanowana powód? Chamsy a miał Colonela

Sprawdź to

tyakqye.jpg

Nie jest tak kolorowo ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up wiesz...ten GM akurat poluje na graczy aby dodać ich do swojej kochanej listy zbanowanych x_x

@TOP wróć ale tak jak ja pisałem , yy..koledzy wyżej może To Ci się znudzić , albo za dużo haxów.

Najwięcej to jest jebanych speców szczególnie Viper/Reaven.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...