Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 2 MultiBoty by Slait na kamermodzie

ShrekForever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak włączyć 2 multiboty by slait na injectorze by PerX na kamermodzie? :)

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Da się. Musisz szybko skasować (w co wstrzyknąć) ten "metin2client.bin". Potem spokojnie możesz wpisać "metin2client2.bin" i normalnie działa. Przynajmniej ja znam tylko taki sposób.

Chcesz coś wiedzieć? Zapytaj!

"Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył." - Terry Pratchett

Opublikowano

@up jak ci moze to dzialac ??

@top

wchodzisz do folderu z metkiem kopiujesz plik metin2client.bin np na pulpit, odpalasz winrara szukasz skopiowanego bina i w winrarze zmieniasz jego nazwe na metin2client1.bin poczym wklejasz ten plik spowrotem do metka. Nastepnie otwierasz notatnik wpisujesz start metin2client1.bin>zapisz jako>start1.bat zapisujesz w folderze z metkiem. Nastepna czynnosc robisz sobie folder na pulpicie np BOT1 i wklejasz do niego injectora wraz z dll w tym skopiowanym injectorze zmieniasz z metin2client.bin na metin2client1.bin.

Odpalasz 2 injectory tylko pamietam ze w jednym ma byc wpisane metin2client.bin a w drugim metin2client1.bin nastepnie wchodzisz do folderu z metkiem i odpalasz blik start1.bat i normala ikonke od kamera ta co zazwyczyaj odpalasz metka tylko musiz to zrobic dosc szybko bo inaczej HS wyskoczy.

ehh troche sie rozpisalem mam nadzieje ze wszystko zrozumiesz . Pozdrawiam Tape.PS.jak pomoglem kliknij like'a :D

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...