Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zacinanie się gier

GooDx96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z komputerem. Miałem Windowsa 7 i 2gb ram w kompie i myślałem, że zacinanie się to wina 2gb ramu, ponieważ miałem ich za mało, z myślą iż uda mi się pozbyć zacinania się gier sformatowałem kompa, zainstalowałem Windowsa XP Professional Wersja 2002. Problem w tym, że dalej zacinają mi się gry i to nawet jeszcze gorzej niż przedtem... Nawet przy oglądaniu filmów na youtube. Parametry kompa jak wspomniałem Windows XP Professional 32 bit Wersja 2002 SP2 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71 GHz, 2 GB Ram, karta graficzna ATI Radeon HD 4600 Series.

3821057498_2ee6478d98.jpg

Opublikowano

Widać nie poinstalowałeś wszystkiego co trzeba zwłaszcza sterowników dpłyty głownej albo grafiki, directX też trzeba doinstalować no i windows update uaktualni system

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

DriverMax program sam wyszukuje Twoje komponenty i sam pobiera najnowsze sterowniki do wszystkiego ... nawet do myszki,klawiatury, usb...

Zainstaluj jeszcze direct,Jave .

PS. Radzę wrócić na win seven 32 bity:)

notoacta250.png

Opublikowano

Metin2, minecraft a u mojej babci mam kompa 1 gb ram słabszy starszy i wgl wszystko gorsze, takie gry jak PES 12 działają bez problemu u mojej babci :/

3821057498_2ee6478d98.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...