Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Moze Ktos Pamieta Jak Działal Ten Bug..

flyko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam....

pamieta ktos jak sie robilo tak ofiarze ze stoi na spocie i pojawia mu sie nad glowa text jak by on to pisal a w rzeczywistosci ofiara nic nei pisze....

dzisaj koles mi tak robil.... stoje na spocie i nad glowla mi pisze

"im a hacker use ak and blalalal ..." a ja nic nie pisalem normalnie sam enter mi sie wlaczyl i kliknolll..

Opublikowano

jak ci sie moze sam enter kliknac :D co slyszales na klawiaturce taki <klik> ?? Czy jak bo nie rozumiem twojego pytania jak moze ktos tobie nad glowa tekst napisac ??

-

Opublikowano

no normalnie .... siedzimy sobie w party k2 hs ksujemy sie z inverse (mowie o globalu webzen.net)

stoi moje party 5 osob podlecial bk stanol ponizej spota i nagle cale moje party zaczelo pisac "(spacja)@@i use hack and ks now with inverse blalala.."

5 osob z mojego party po kolei kazdy pisal na glowa sobie takie texty ....

normalnie siedze sobie patrze na kompa a tu enter mi sie otworzyl wkeilo sie cos i normalnie zaraz napisalem to nad glowa koeles stal i pissal co chcial a to nam sie nad glowami pokazywaloo:PPP

sam zdzwinony bylem ale kumple z ts mowili ze juz na globie za k2 cos takiego bylo ale ja juz w tedy nie gralem .... jestem ciakawy jak ten kutach to robil...

Opublikowano

Admin pewnie da mi za tego posta %%, ale nie moge sie powstrzymac :D

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahah.

@2x up.

koles mowi prawde ;p . nie rob z niego idioty ;) .

beauty2.png

C# Learning.

Jestem Lajcik.

Opublikowano
Admin pewnie da mi za tego posta %%, ale nie moge sie powstrzymac :D

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahah.

@2x up.

koles mowi prawde ;p . nie rob z niego idioty ;) .

Popieram :lol: chodź nie gram, z wiadomej przyczyny haha HAxxx .Pozdro

Opublikowano
sam zdzwinony bylem ale kumple z ts mowili ze juz na globie za k2 cos takiego bylo ale ja juz w tedy nie gralem .... jestem ciakawy jak ten kutach to robil...

ciekawe po co zaglądasz na ts skoro jesteś użytkownikiem tego forum. Mniewam, że jesteś członkiem gildi Enemy2 u savage i marty

Opublikowano

hah ^^ to juz dosc dawno dzialalo xD pamietam

jak z Dexem jeszcze na bramie sie bawilismy z GM Phalanx jak on do mnie po polsku zaczol pisac :D a ja mu tez po PL ;p ^^

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

heh nie nabijaj postow ;p a co do tego to sie zglos do kogos kto sie na tym zna :)

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!