Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pomysł na handel samochodami

ExodieeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , naszła mnie ostatnio taka myśl iż wiele osób kupuje samochody za gotówkę puźniej one się szybko nudzą a można je tylko sprzedać za 25% Jego Wartości za jaką kupiliśmy i między innymi chodzi mi o to żeby zrobić Handel samochodami Online , Handlować samochodami z innymi graczami , Dzięki temu napewno by się więcej kasy zzyskało , Wypowiedzcie się na ten temat co o nim sądzicie :)

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Opublikowano

Nie. Po pierwsze handel samochodami online = robimy nowego kierowce, sprzedajemy swojemu drugiemu kierowcy, pozniej ten usuwa noobkierowce, sprzedaje auto kupione za np 1IGC i ma nieskonczonosc kasy.

Po drugie to jest tylko dzial w forum, MPC nie ma zadnego wplywu aby cos wprowadzac, do takich rzeczy sluzy support nfs-w.

lownfast

Opublikowano

Wiem o ty Ale chciałem tylko wiedziec co o tym myślą inni :) , ale można zrobić takie coś że tymi samochodami można handlować od 20 czy tam 30 poziomu i by nie było tego co napisałeś :>

ATL POWER !

Opublikowano

Ponoć w przyszłości ma wejść taka możlowość.Kiedyś w AscMarc'u był wywiad i Marc powiedział że wprowadzą handel samochodami,ale na konkretnych warunkach.Więc prędzej czy później takie coś będzie ale na pewno.Według mnie to dobry pomysł,bo np: komuś nie potrzebny jest samochód to sprzeda innemu graczowi.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Mhm Ma być tak oglądałem ten wywiad ma być taka strona Aukcja niby nie i tak ludzie patrzą kto co sprzedaje.

Np Moj nick.

Gozdzio Auto -BMW M3 GTR.i cena.

I ludzie licytują na dole.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Handel autami nie przejdzie bo jak sobie to wyobrazacie ktoś kupuję za Boosta auto i je za IGC komuś sprzeda i jaki zysk ma z tego EA ?

Opublikowano

Jeśli to ma być to kiedy najwcześniej można się spodziewać takiego update ?;d

ATL POWER !

Opublikowano

Siemka ,to jest głupi pomysł bo dzieci będą wymuszały passy żeby tylko ukraść autko tak jak to było w metinie i innych grach mmo

wwgh.png

Opublikowano

UP: Ja bym się tam nie bał o wymuszanie kont :P bo tylko dzieci się nabiorą. Chyba, że masz na myśli jakiś hackerów: oni zawsze byli, są i będą :D

Ciekawi mnie jak by wyglądały auta za boosty. Pewnie nikt nie sprzeda takich aut :P, a nawet jeśli to będą to ogromne stawki.

Według mnie to bardzo fajny pomysł, mógłbym coś tanio kolegom odpalić ^^

jLRw2A6.png

Opublikowano

Według mnie to dobry pomysł. Tylko auta za igc mozna by sprzedawać, od 25% ceny auta do 80%.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...