Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NTW-20

Ho0Ls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka gram sniperem i szukam broni na UO i BG.

Korci mnie aby kupić NTW ale nie wiem jaka ona jest.

Czy ktoś juz ja kupywała i jak ona sie sprawdza.

Opublikowano

Potężna równie jak Baretta, moim zdaniem sieje nawet więcej szkód. Głównym minusem to mała liczba naboi w magazynku i głośny wystrzał - wszyscy wiedzą gdzie się znajdujesz.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Hmm z ntw jest strasznie ciezko trafic, poza tym troche sie długo przeładowuje. Lepiej wziasc barrete + aw50f . najbardziej nobski zestaw na uo / bg . Teraz kazdy w interze tak gra, wiec nie powinni Cie wyzywać :) W kazdym razie powodzenia ;)

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Najlepsza snajperka to M24 i zdania nie zmienię ;)

Mały rozrzut, dobry dmg nic innego tylko cisnąć w te głowy ;)

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Zależy to od Twojego skilla. Jeśli go masz, umiesz opanować broń + jesteś cierpliwy to ją bierz. Tylko że ma mało naboi w magazynku :unsure:

Opublikowano

Kocham ta broń kupiłem i nie żałuje,rozwalam tym wozy nie ważne gdzie strzele bierze na jednego hita raz udoło mi sie zabic 1 nabojem 2 osoby ;)

Gorąco polecam na uo i bg

a CQC aw50f ;p

Zrozum, że ntw jest długo przeładowywane i ciezko trafić kogos, a barreta ma prawie taki sam dmg i jest w miarę normalniejsza bronią, bo jest o wiele szybsza.

Najlepsza snajperka to M24 i zdania nie zmienię ;)

Mały rozrzut, dobry dmg nic innego tylko cisnąć w te głowy ;)

LOL jaki grasz f2p to oczywiste, ale PSG lub to nieszczesne aw50f jest 1 000 lepsze.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

NTW20 jest troszeczke ciężkie i nie fajnie się nią gra wtedy gdy była w Lucky ją wygrałem i była słaba troche schodziła i na dodatek długo musiałem czekać aż ją sniper przeładuje jak chcesz grać na UO/BG to lepiej weź AW50F niż NTW20

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...