Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy reboocie - Putty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was serdecznie :D.

Potrzebuję waszej pomocy odnośnie mego serwera.

Mam taki mały problem. Otóż ostatnio na stronie www.exone.pl zakupiłem serwer vps. Przy tworzeniu serwera posługuję się tym tutorialem :

http://elitehack.pl/...wera-na-dedyku/

I więc gdy w punkcie 5 wpisałem komendę "ee /etc/rc.conf", potem dopisałem "mysql_enable="YES" ", a gdy wpisałem komendę "reboot" wyskoczył mi taki błąd:

"server unexpectedly closed network connection".

To tyle.

Dzięki za szybką odpowiedź !

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Z wyższym problemem sobie już poradziłem.

Ale mam znowu problem.

zacząłem wrzucać liby no i nagle nie chciało wysyłać w filezilla i w putty wyskoczył error, od tej pory jest cały czas Network error: Connection refused wyskakuje przy włączaniu putty.

Co z tym poradzić ?

Proszę o odpowiedź fast

1377863814-U611928.png

• 1 rok później...
Opublikowano

ten problem przy rebocie to zdaje mi sie ze tak ma być, gdy rebotniecie serwer, poczekajcie chwile i połączcie się z dedykiem znowu przez putty i będzie normalnie działało.. a co do libów, to pobierasz je komenda na dedyka przez putty (komendy znajdziesz na mpc)

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...