Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Metin2.PL - Kucie FMS 31% średnie.

Baby Buns

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytać opis.

Komentarze i oceny mile widziane, zarówno tu, jak i pod filmem na YT.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Nie mogłem :(... obejrzeć do końca przepraszam aż szkoda mi się zrobiło tego FMS ... tyle bodzi nie dla mnie ;/. -,-*

Jak być ulepszał że kilka razy być klikał tak nie tak nie tak nie tak nie tak nie tak i by ci szybciej ulepszyło:)

Opublikowano

Widzę, że troszkę kasy w to wlepiłeś :D gz wielkie mam FMS +9 śr 39 :) all Bodziami ale potrzebowałem tylko 19 aby zrobić ;D

Opublikowano

Gz , ja ze swojej strony radziłbym usunąć jak najszybciej filmik bo widać że mod , gdy ulepszasz widać % ulepszania jak i nie ma w eq przycisku od item shop , więc jeśli nie chcesz stracić surki , usuń filmik ktoś zrobi ss , lub poda link do suportu i po końcie :/ , z mojej Strony tyle Pozdrawiam

Opublikowano

Gz , ja ze swojej strony radziłbym usunąć jak najszybciej filmik bo widać że mod , gdy ulepszasz widać % ulepszania jak i nie ma w eq przycisku od item shop , więc jeśli nie chcesz stracić surki , usuń filmik ktoś zrobi ss , lub poda link do suportu i po końcie :/ , z mojej Strony tyle Pozdrawiam

Film z listopada :) Surka miewa się dobrze, już mam 71 lvl :P

Opublikowano

Fajnie ze Ci weszlo, czesto bywa ze zostaje nawet +4 xD tyle bodzi, ale jak widzisz bylo warto, gratulacje

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Fajnie ze Ci weszlo, czesto bywa ze zostaje nawet +4 xD tyle bodzi, ale jak widzisz bylo warto, gratulacje

Wydałem tylko 1kkk, bodzie miałem z pomocnika zdarzeń. Na końcu jak widać, wydałem ostatnią kasę na róże i akurat dropnęły dwa bodzie i wlazł :D

Opublikowano

No właśnie sura ma 71 lv , wystarczy że ktoś zrobi ss z filmu :PP

Dowody po 2 tygodniach się przedawniają.

Opublikowano

Czytałem opis, ale i tak muszę to napisać... Najlepsza możliwa nuta, a w szczególności do Metina. -.-

1kkk... Niezła sumka, najs, że w końcu ulepszyło. Gratki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...