Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Hackami Party program detected

xSytse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czemu ale gdy odpalam hacki (sprawdzałem już chyba wszystkie.) to po może 2 minutach gry wyrzuca mnie z gry i wyskakuje okno z napisem "Party program detected ?" gdy dam ok to wyłącza się całkowicie gra czytałem też że może być to spowodowane brakiem niektórych programów np NET.Framework 4.0 lub Microsoft Visual C++ 2008 ale mam oby dwa te programy i nadal mam ten sam problem proszę o odpowiedź która mogła by rozwiązać mój kłopot z góry dziękuję :)

MILENIUM FANS !

Pomogłem ? daj Lubie To ! nic cię to nie kosztuję :)

Opublikowano

Jamacha. Ja pobierałm najnowsze Heaty. ale mi i tak crrassh po piec min i cos tam pisze.. a potem sie wrr wyłacza

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

CyberRazzer 3.4 działa normalnie. Polecam :D

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

nie wiemkomu jak komu ale mi cyber nie dziala party jest :D 1234 jezeli grasz na samym chamsie to nie ma party ja musze niestety uzywac slotow itp. czyli funkcje tak jakby serwerowe oczywiscie moge sie mylic bo tylko tak slyszalem ^^

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

nie wiemkomu jak komu ale mi cyber nie dziala party jest :D 1234 jezeli grasz na samym chamsie to nie ma party ja musze niestety uzywac slotow itp. czyli funkcje tak jakby serwerowe oczywiscie moge sie mylic bo tylko tak slyszalem ^^

podpisuje się pod tym co mówi. Mam to samo. Te hacki albo crashuja albo

"Party

detected" . I inne inicjatory nic nie dają . Również Cyberrazzer 3.4, Adrenalina pl strzasznie zamula kompa bo nie wiadomo po co daje 120 funkcji jak potrzeba tylko jednej albo trzech. Narazie jade na jedynym hacku bez crasha i jedynym bez

"Party

program

detected" nazywa sie

EasyWarRock v 0.2 By Borek polecam hack ma to co powinien czyli 5 slot i no Menu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Party program detected - ten komunikat wyskakuje, kiedy hack jest wykrywalny, czyli już nie działa. Dzieje się tak po updacie. Nic na to nie poradzicie, trzeba czekać na nowe wersje hacków, z nowymi adresamy itp. :D

PS. W niektórych starych hackach dalej działa funkcja Chams ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...