Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tut ankiety!

tobik145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam ogromną prośbę! Czy mógłby ktoś nagrać krótki filmik z tego jak robi ankiety po zmianie IP na zagraniczne?? Nie wiem czy coś źle robię czy co?? :( Bardzo prosiłbym o na prawdę krótki filmik jak robicie te ankiety.

Opublikowano

Mów jaśniej, jakie ankiety i gdzie? Tu na forum?

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Budowniczy
Opublikowano

Up

Mu chodzi o Sponsorpay(metoda płatności w 4Story)

Topic

Zmieniłeś ip i nie ma ankiet czy kamienie nie dochodzą jaki jest problem?

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Zmieniam IP na proxy-list.org.. za niemieckie ankiety np. dostałem kilka kamieni.. za amerykańskie nic.. na następny dzień za amerykańskie znowu nic i za niemieckie też nic :( a IP bylo zmieniane.. Dlatego prosiłbym kogoś o zrobienie jakiegoś krótkiego filmiku jak robi parę ankiet, może robię coś źle , nie wiem :(

Opublikowano

tobik taki tut nie miałby sensu, no nie w każdej sytuacji jest tak samo. Jednak myślę że każdy powinien do czegoś dążyć. Jest tut a jak coś nie dziala to pokombinuj, jednak są jeszcze inne kraje prócz niemiec, uk i usa, nigdy nie rozwiązuj tych samych ankiet a jak nie chcesz się bardzo rozczarować po wypełnieniu survey'a to często obok ankiety pisze co trzeba zrobić by dostać kk więc szukaj jak najmniejszej roboty za jak najwięcej kk, potwierdzaj maile bo często przychodzą np. potwierdzenia rejestracji i jak rozwiązujesz to ankieta się kończy wtedy kiedy dziękują Ci za wzięcie w niej udziału. Niektóre są tak wredne, że wypełniasz 15minut a potem pisze, ze sie nie zakwalifikowałeś. Uzywaj fakenamegenerator(taka strona) by pomoc sobie w wypełnianiu :)

Opublikowano

Robie zawsze wlasnie z niemiec,usa i wielkiej brytanii.. ale np. w wielkiej brytanii mam caly czas tylko jedna ankiete... a niemieckie i te usa ankiety sa caly czas te same :( pomimo tego ze ip zmieniane..

Opublikowano

Spróbuj AOL'em zmienić IP na amerykańskie.

ew. hide my ip

Dobre programy, spróbuj nimi się pobawić.

Kto jakie ankiety dostaję to sprawa indywidualna, więc nagranie filmiku nie ma sensu.

No i pamiętaj zawsze szukaj najkorzystniejszej oferty.

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

hide my ip sie zupełnie mija z celem owszem działa ale w tym przypadku się nie sprawdzi jak ktoś chce to niech sobie sprawdzi dlaczego :)

Aol rulez, to był pierwszy program którego używałem i naprawde polecam :)

Opublikowano

Ale na Aolu nie dostaje sie cały czas tego samego amerykanskiego IP ??? Na Aolu za pierwszym razem jak ankiety zrobiłem dostałem troche kamieni ale na nastepny dzien ankiety w aolu te same i kamieni juz nie ma :/ nie umiem tego i już :/ A takie pytanie ile dziennie wyciągacie kamieni na tym?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...