Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gangplank, jak grać?

A.S Baku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzisiaj kupiłem se gangplanka...i nie za dobrze mi nim idzie :( nie mam dużo dedów czasami nawet więcej killi ale widzę, że słabo gram proszę o jakieś rady od doświadczonych graczy którzy grali gangplankiem :)

Pozdrawiam

TheBakuBOX.png
Opublikowano

Mobafire to gów.. jak już chcecie szukać buildów na stronkach to najlepsze są na solomid.

Co do gankplanka graj pod tanky items czyli coś w stylu mercury, warmog, frozen, atma, infinity/trinty... takie rzeczy. Poza tym GP to dobra postać do jungli jak i na solo lane.

Opublikowano

Jesteś noobem, bo z Giant Belta sie robi Warmoga :)

Build nawet, nawet, ale troszkę nie w tej kolejności. Raczej na początek tanky items, potem ewentualnie dmg :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Tzn. tanky items oczywiście w połączeniu z Atmą :D potem trinity force i kończymy IE raczej nie BT :P

@2up co nie zmienia faktu, że jesteś noobsem

Gold Member

nvm

Opublikowano

Tzn. tanky items oczywiście w połączeniu z Atmą :D potem trinity force i kończymy IE raczej nie BT :P

@2up co nie zmienia faktu, że jesteś noobsem

Ok , nie będę się kłócił z dzieciaczkami. :|

xxcafs.png
Opublikowano

graflon , ogarniasz.

gp only jungle, moim zdaniem solo top jest gorszy , jedynie jako counter pick :D

watmog, tf coś na resisty takie itemki rób będziesz jebany zabijaka ;x

Opublikowano

Co Ty gp jest dobry na solo topa, tylko nie przeciwko każdemu ;)

Dawno nie grałem gp'kiem teraz siekam irelią, dopóki na darmowej jest. Gp to madafaka-zabijaka tylko trzeba umiejętnie grać.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Najlepszy build critplank:

1.Brawler's Gloves(8%crit) Ulepszamy do Avarice blade

2.Zeal

3.Zeal

4.Butki 1 poziomu

5.B.f sword

6.Phantom dancer

7.Phantom dancer

8.Infinity

9.BloodThirster

10.sprzedajemy butki

11.Bloodthirster

12.sprzedajemy Avarice blade

13.Guardian Angel

Jest to build 100% crit, polecił mi go kolega, BUILD OP spróbujcie, nie bedziecie żałować.

Kto gra na polskim i nie rozumie itemkówmoże sprawdzić je tu :

http://leaguecraft.com/items

Ułozone sa alfabetycznie. Dodatkowo są tam niezłe buildy, I wszystko inne zwiazane z lol-em.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Najlepszy build critplank:

1.Brawler's Gloves(8%crit) Ulepszamy do Avarice blade

2.Zeal

3.Zeal

4.Butki 1 poziomu

5.B.f sword

6.Phantom dancer

7.Phantom dancer

8.Infinity

9.BloodThirster

10.sprzedajemy butki

11.Bloodthirster

12.sprzedajemy Avarice blade

13.Guardian Angel

Jest to build 100% crit, polecił mi go kolega, BUILD OP spróbujcie, nie bedziecie żałować.

Kto gra na polskim i nie rozumie itemkówmoże sprawdzić je tu :

http://leaguecraft.com/items

Ułozone sa alfabetycznie. Dodatkowo są tam niezłe buildy, I wszystko inne zwiazane z lol-em.

Haha najlepszy build? Chyba na 10 lvlu.

Opublikowano

Fakt Faktem że build A.S Baku jest dobry ale to 7 item`s . A co do GP dobry haras trochę zimnej krwi i na solo top utrzyma spokojnie 15 min bez większych obrażeń chyba, że oczywiście wróg będzie tak zgrany, że zrobią pod wierzą z ciebie placki ale to już inna sprawa . To nie kwestia postaci tylko ludzi . :P

Opublikowano

nie ma sensu robić critplanka bo nie wytrzymasz focusu, boshe

Dokładnie, ludzie zobaczą jaki masz build, to w team fighcie dostaniesz 3 strzały na starcie i będzie gg :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...