Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpaleniem hack shield

Shadi553

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóz postanowiłem pobocić na nowym serwie Silkroad R.

Wszystko (hackshield'a,bota itp.) wypakowuję do folderu isro PHMediaPatcherem ladnie mi patchuje, odpalam hs i nic ! ;/

Otóż pisze to : Nazwa "java" nie jest rozpoznawana jakos polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne, program wykonywalny lub plik wsadowy.

Aby kontynuować, naciśnij dowolny klawisz...

Gdy nacisne klawisz wtedy mi sie hackshield wyłącza i nic się nie dzieje.

Dołączam screena i liczę na szybkie odpowiedźi.

post-403862-0-40553000-1325037318_thumb.jpg

Opublikowano

Po pierwsze zainstaluj odpowiednią javę. Mam tu na myśli wersje x68 lub x 64. Po drugie do SROR nie potrzebujesz HS Serwer!!! Wystarczy poczytać parę podobnych tematów, żeby być tego świadom. Ściągasz nowego bota, wypakowujesz go. Następnie robisz skrót do aplikacji ibot.exe na pulpicie. Wchodzisz we właściwości tego skrótu, i dopisujesz do ścieżki docelowej po spacji "LS:5" bez " ". Odpalasz potem bota ( bez HS serwera ), następnie loadera i będzie działać. Media.pk2 nie może być spatchowane. Teraz apeluje do całej reszty, czytajcie podobne tematy!!!

Opublikowano

Dzieki pontius234 za pomoc, zrobilem tak jak napisales, jeszcze mialem problem z plikami OCX, ale jakos to naprawilem ;]

Temat do zamkniecia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...