Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ładowanie Orgin

MasterShot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio dostałem BF3 i chce w niego zagrać ale niestety musze odpalać przez orgin i kiedy jakieś pobieranie wyskakuje długo sie ładuje. Napoczotku było szybko 11 gb i miałem 30% w kilka minut (szybkość sciogania 6 mb - 8 mb) ale się zatrzymało ładowanie i niechciało iść wiec zresetowałem z 11 gb zrobiło się 15 gb a z 6-8 mb zrobiło się 40-70 kb i tak czekać 72h. Czy zna ktoś sposób na ominiecie tego albo szybsze pobieranie ? Dam like

Opublikowano

Miałem podobny problem.Zrobiłem tak:

Krok.1

Włóż płytę do napędu i włącz instalację.

Krok.2

Czekaj aż pliki się ściągną(mam 4mb/s więc się ściągało 4h)

Krok.3

Czekaj aż pobierze aktualizację.

Krok.4 Ciesz się grą ^_^

Opublikowano

@up

Tak czekaj 4h ja mam 8 h na komp i off(monitor się spalił i na starym jade który wytrzyma z 8,5h max). Mam neta 11 mb ale z sygnałem (nigdy niebyło wiecej niż 47%) jest to jakieś 5 mb a w zime jest z 32%. Niewiem jutro sprubuje sciognoć

Opublikowano

@up

Tak czekaj 4h ja mam 8 h na komp i off(monitor się spalił i na starym jade który wytrzyma z 8,5h max). Mam neta 11 mb ale z sygnałem (nigdy niebyło wiecej niż 47%) jest to jakieś 5 mb a w zime jest z 32%. Niewiem jutro sprubuje sciognoć

Wtf ? Jak to wytrzyma 8.5 h max ? Czy to wina EA, że spalił się dobry komputer, a stary komputer jest "kiepsko złożony", że wytrzymuje jedynie 8.5h ?

Za internet też nie odpowiada EA. Na pewno nie przeczytałeś tylnej okładki BF3 bo byś wiedział, że pobieranie to konieczność ;).

Pozostaje Ci jedynie uzbroić się w cierpliwość i pobrać do końca ;).

jqeuR.png

Opublikowano

U mnie czas aktualizacji wynosi ponad 90H i też na początku się załamałem(i nadal jestem załamany), ale jak sprawdziłem i można pobierać z przerwami.

Opublikowano

@up2

niechodzi oto że komp zły tylko że na starym monitorze jade ale ostatnio jak sprawdzałem to jak jest mało osób to ci może kb podskoczyc do 1 mb ostaqntio jak pobierałem z rana było 150 kb ale poczekałem 5 min wiecej ludzi i spadało wiec ja do szkoły bede szed nastawie sobie pobieranie i jak wruce bedzie git

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...