Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Serwer proxy na IExplorer i Google Chrome

damianww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzis ustawialem sobie old lasery na Google Chrome i IExplorer i zeby to dzialalo zmienilem serwer proxy, ale nie zapisalem starego serwera proxy jaki byl. Czy moglby mi ktos wyslac serwer proxy do IExplorer i Google Chrome? Byłbym bardzo wdzieczny a pierwszej osobie ktora mi wysle dam lajka :)

EDIT chodzi mi o http serwera proxy i port :)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

w chrome do skryptów jest proxy i do kerkavy, normalnie nie ma żadnego ;-) odznacz tam ten twój adres proxy i będzie śmigało

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

W chrome:

Opcje -> Dla zaawansowanych -> Zmień ustawienia serwera proxy -> Połączenia -> Ustawienia sieci lan i odznaczasz "Serwer proxy" powinno tam pisać "Użyj serwera proxy dla sieci LAN..." to odznaczasz i ok.

Opublikowano

mi dziś też nie chodziło ale pokimniłem i jezeli chcesz zeby przegladarka dzialala normlanie to musisz pierw wlaczyc ten proxy tam gdzie go wczesniej wlaczales potem urouchomic ten program proxy.. a nastepnie old laser. wtedy i przegladarka bedzie normalnie dzialac i stare lasery :) mysle ze o to chodzilo..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...