Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dobry tutorial do Gravesa

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graves to normalny ad carry,buduj go jak np. Ashe.

Opublikowano

AD carry czyli crity . Skille pakujesz Q na 5 , przy czym w i e bierzesz na 1 . Build :

Dorans blade , berserki , phantom dancer , infinity edge , bloodthiser . Czasem dodam warmoga lub coś innego .

Opublikowano

Maksujesz R>Q>E>W wszystko dodajesz na początku po 1 build :

doran blade

berserki

infinity

phantom dancer

bloodthrister

trinity

forzen malet

<>

Opublikowano

Graves postać AD carry dość dobry system ucieczki

Skills :

Najpierw Max w Q

2 Max w E

3 Max w W

No i jak masz możliwość to lecisz w R .

Build:

Doran%27s_Blade.gif

Berserker%27s_Greaves.gif

Phantom_Dancer.gif

Sądzę że najpierw coś co da trochę lepsze mozliwości na lini .

The_Bloodthirster.gif

Infinity_Edge.gif

sztandar dość pomaga w drużynie i masz więcej life steal moim zdaniem sie opłaca akurat u graves bo szybciej tez pasywka jest na full

Stark%27s_Fervor.gif

Sprzedajesz dorana i masz do wyboru, jak wolisz i w zależności od wroga :

Frozen_Mallet.gifThe_Black_Cleaver.gifInfinity_Edge.gifWarmog%27s_Armor.gif

Gra na lini : haras Q szybkie doskoki E i parę strzałów rzucaj po krzakach W no i pamiętaj o harasowaniu Q .. Jak kogoś gonisz rzuć przed niego W spowalnia + on nie dokońca wie co się dzieje .Graj agresywnie

Walki drużynowe : Jak dobrze feed`nięty to spokojnie można prowadzić ale nie wyrzucaj byle po co E sprzydaje się do ucieczki .

PS haters gonna hate .. To tylko moje zdanie i tylko mój styl .

Opublikowano

a ja znam jeszcze jeden item build. Doran, berki, ie, krwiopijca, dancer, dancer, lodowy mlot, krwiopijca hm? Pozbywamy się pod koniec dorana i berków

edit: podajcie mi też runy najlepsze

Opublikowano

@UP bez sensu mały krytyk a jak nie masz butów to też się męczy ten graves . no i moim zdaniem nie opłaca się 2 razy blood lepszey 1x blood i sztandar daje speeda i life regen

Opublikowano

Tasak jak masz w team wroga jakiegoś dobrego tanka wtedy go łatwiej ubić bo pasywka tasaka na niego wpływa .

Lodowy gdy łatwo cie ubijają ale i też łatwo uciekają . Daje HP , trochę spowalnia wroga no i troszkę DMG przydatny ale tylko wtedy gdy ty masz dośc przewagę nad wrogiem ale ubijają Cię we 2 na przykład

Infinity oczywiście jak macie wielką przewagę w statach i po prostu potrzeba trochę DMG wtedy i crit siada duży i można duzo namieszać i mocno push`nąć

Zbrojka jak jesteś papierowy na team fight a tylko one przeważają o wyniku meczu prawie 1000 hp się sprzydaje owiele lepsze survi a jeden gracz może przeważyć o wszystkim

@EDIT : do zamknięcia

Opublikowano

Aktualnie ten sztandar to gówno ,szególnie na gravesie.

Tak samo trinity.

Survi gravesa powinno składać się z GA/Banshee/Warmonga.

Opublikowano

"Aktualnie ten sztandar to gówno ,szególnie na gravesie.

Tak samo trinity.

Survi gravesa powinno składać się z GA/Banshee/Warmonga."

Exelxi moze i sztandar to gówno ale moim zdaniem gravesowi się opłaca ( oczywiście to moje zdanie)

po 1 . masz life steal wyższy

po 2. szybciej lejesz co przydaje się do uruchomienia pasywy

po 3. daje HP regen

banshee hmm w zależności od wroga to fakt tego nie umieściłem mój błąd. bo jak przeciwnicy większość ad to nie do końca banshee się opyla .

Opublikowano

Idioci, nie wprowadzajcie go w błąd waszymi dennymi teoriami o lepszych możliwościach z phantom dancerem. Po butach złóż od razu infinity edge.

Opublikowano

Najsok krytykujesz a przecież to jest nasze czy tam moje zdanie ja sądzę ze o wiele graves jest mocniejszy jak ma pasywną umiejętność full . Pamiętaj każdy ma swój styl . -.-

Opublikowano

pd - phantom dancer

coś tam to itemy jakie możesz złozyć np guardian angel i last whisper

sprzedajesz na końcu wringles latarn i dorans blade

czyli build wyglada tak dorans blade(zamieniamy w last whisper), wringles lantern(zamieniamy w guardian angela), bersery, blood , ie , pd

Opublikowano

"Aktualnie ten sztandar to gówno ,szególnie na gravesie.

Tak samo trinity.

Survi gravesa powinno składać się z GA/Banshee/Warmonga."

Exelxi moze i sztandar to gówno ale moim zdaniem gravesowi się opłaca ( oczywiście to moje zdanie)

po 1 . masz life steal wyższy

po 2. szybciej lejesz co przydaje się do uruchomienia pasywy

po 3. daje HP regen

banshee hmm w zależności od wroga to fakt tego nie umieściłem mój błąd. bo jak przeciwnicy większość ad to nie do końca banshee się opyla .

Serio?

Mam to w dupie ,z sztandarem twoje kryty są mniejsze.

Lepiej wziąść "krwiopijce"(chujowa nazwa) ,żeby mieć większy dmg.

Bt->Sztandarek

Attack speed masz z E ,a hp regen w late/mid to gówno(jak nie jest przynajmniej 100)

I przestań pisać tą zjebaną ,nieczytelną czcionką,wypierdalaj z tymi napisami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...