Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FA - episode7

misimax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema od marca nie gralem w cabala i postanowilem ponownie zagrać no i tak sobie wbijam na mojego FA (147lvl) i biegam po Bi i sie tak zastaniawiam Wtf? nie ma zadnebo MFA i wkoncu pytam sie mojego starego qumpla czemu nie ma MFA, a on mi powiedział, że sie nie oplaca (MFA) tylko teraz zwykly fa. Ze wzgledu, ze mam taki set na MFA nie chcialbym sie tego pozbywac bo wygodnie mi sie gralo ta postacia itp. I teraz wasze zdanie czy dalej wbijac te itemy wyzej czy starac sie przerobic na classic;/ OSOBISCIE CHCIALBYM ZOSTAC NA MFA ALE TEZ CHCE ZEBY BYLY PRO CRITY xD

MOJE EQ: http://imageshack.us/photo/my-images/838/31363858.jpg/

Opublikowano

dedykować? Jak pisalem wyżej nie gralem od marca i jestem zacofany;/

Czyli caly set sellować? ehh tak sie nad nim meczylem;(

Opublikowano

Wiesz, teraz czasy w cabalu się zmieniły. Nowe itemki, co dają fajne bonusy. Taki set Ci się nie przyda. Oczywiście ja bym go sprzedał ale jak chcesz, możesz go zostawić :)

Kappa.

Opublikowano

Ok dziekuje za odp ale 2dni temu ktos mnie okradl nie wiem jak i nie wiem kiedy i nie mam nawet 1alz i zadnego itemu na sell moge walczyc 1 bronia :( Lecz jest + mam juz FA na 82lvl z lepszym setem :) Temat mozna zamknać.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...