Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Metin2.PL Najwiekszy Zlodziej uber zero aka Bolek0000 - Wysyla keyloggery from Onyks - Serwer 8 ;d.

VolimTee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=FFb6KIaaE9s&feature=channel_video_title

JB 101% JEBAC ZLODZIEJA I KURWA, PO RODZINIE TYLKO UMIE CISKAC, WYSYLA KEYE, PODSZYWA SIE 1 LVL-AMI POD ZAUFANE OSOBY I OKRADA, KARZE WBIJAC NA TS ZEBY UDOWODNIC ZE NA TS NIKT MU NIE PRZYKOZACZY A NIE RACZY RUSZYC DUPY I WOŁA ADMINÓW Z TS-A. DRUGI FILM.

http://www.youtube.com/watch?v=6gfT12wzo9I

xnzn.jpg
Opublikowano

Zostałeś oszukany i się wyżywasz?

Tak to jest jak się zaczyna grać w gry mmorpg od metina.

Nie wiem czego oczekiwałeś po kimś takim.

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

1.Pookradał mi znajomych oraz wielu innych.

2.Zwalil all na mojego kumpla, ze to on.

3.Podał jedynie email akurat od konta mojego kolegi oraz wymyslone IP w dodatku sieciowe.

4.Gadał, ze tych danych udzielil mu jego znajomy informatyk

5.Na TS okazało się, że to niby jego kumpel były SGM.

6.Mialem spytac czy SGM udziela takich danych, czy ma do nich dostęp oraz czy moze miec postac na innym serwie.

7.Odpowiedzieli jednogłośnie, ze NIE.

8.Bolek aka rudy flet sie wkurzył i zaczal mi wygrazac jak widac na szepcie.

9.Pytalem go na szepcie, czy naprawde SGM byl jego znajomym oraz czy od niego naprawde miał dane zgreda czyli email od konta i wymyslone ip sieciowe.

10.Tak jak widać na SS - ściemniał i farmazonił, tchórz bał sie przyznać, wie ze to nie prawda, nie ma jaj, jest rudą pizdą, ktora spedza dnie i noce przed metinem, sepleni w cholere kazde slowo, jest hipokrytą, cholernie sie zdenerowal, ze mu repke za te jego klamstwa i kradzieże zepsulem to zaczal najeżdzac na rodziców mi i nie tylko, kazal wbic na TS-a mi i moim znajomym, wbilismy, a on nie raczył ruszyc dupy tchórz sepleniący tylko adminów z ts-a zawołał, dzis bylo to samo jak sam wbilem, jest gównem i wrzodem na dupie polskiego społeczeństwa. W dupie bym mial, ze by mi cos ukradl, chodzi o sam fakt, ze pierdoli farmazony o moich znajomych i o mnie. Zwala wine na tych co okradl, podszywał sie 1 lvl-ami pod gildie Prodigy i go zlapali, a on dalej, ze to ja. Pluje się zjeb do mojej wymowy mimo, ze on każde slowo wymawia jakby coś przeżuwał i gadał jednocześnie. Nikogo nie oskarżam o cos takiego bez powodu, a tym bardziej jesli nie mam dowodów. Wierzycie w bajke, ze SGM byly to byl jego kumpel co mu dał akurat email od konta mojego kumpla, po tym jak mu ktos chyba z 15 min probował wbic na konto, a dopiero ja zmienilem mu passy? Naprawde w to wierzycie? Jak tak to gratuluje. Ten filmik kieruje do graczy onyksa oraz tych co graja uczciwe i potrafią czytać bo jak widac tu jest duzy problem z tym.

xnzn.jpg
Opublikowano

Trzeba było myśleć głową a nie kutasem. Trafił na idiotę, to to wykorzystał. :)

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Bardziej debilnej wypowiedzi nie widzialem niestety o.O A i jak juz pisalem, to dla graczy onyksa, a inni mogą sie tu wogole nie wypowiadac ^^ jednak tak czy siak mam ochote mu troche dosrac bo wiem, ze go to wkurwia strasznie, a on bardzo ale to bardzo smiesznie okazuje zdenerowanie :D

xnzn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...