Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No Hamachi][No-Premium]Fun Craft !

wiater454

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext615593722.png

Szukasz serwera z doskonale dobranym teamem, wieloma

pluginami oraz takiego na którym się nie zawiedziesz? Już teraz możesz zaczac swietnie się bawić w wiecie Fun Craft!

Wystarczy, że dasz się oprowadzić po bajce jaka jest Nasz serwer.

(...) Wyruszaamy...

adresip.png

Beta Testy - Tylko wybrane osoby otrzymają IP = )

teamdz.png

Własciciel: Wiater

Admin #1: Poszukiwany

Admin #2: Poszukiwany

dodatkoweinfo.png

Fun Craft jest to serwer typu survival.

Nie posiada żadnego miasta, ponieważ :

Gracze będą mogli łączyć się w gildie/klany i tworzyć różnego rodzaju sojusze, lub prowadzić samotne życie.

Gracze również mogą wybudować sobie miasto, w tej kwestii pozostaje całkowita dowolność.

Pluginy - Będą one starannie dobrane oraz odpowiednio skonfigurowane do potrzeb naszych graczy.

Wszystkie pluginy oraz ich ustawienia będą konsultowane na wewnętrznym forum serwera.

Serwer posiada rangę VIP, którą będzie można oczywiście kupić, ale także otrzymać za darmo.

Ranga VIP prawdopodobnie będzie dzielić się na trzy inne, lecz póki co jest jedna.

Można ją zdobyć za budowanie ładnych budowli, przestrzeganie regulaminu, oraz pomoc innym graczom (nie koniecznie materialną)

Wszystko można zdobyć za darmo!

Starać się będę aby wszystkim było jak najlepiej na serwerze i zawsze będę służył pomocą.

Zapisy na Beta Testy

Zapisy na Beta Testy serwera trwają cały czas i można się zgłosić w tym temacie, lub u mnie na PW.

Wzór:

Imię : 
Nick z Gry : 
Staż w Minecraft
Dostępność (w jakich godzinach grasz) :

Beta Testy ruszają jutro o godzinie 10:00 (28.12.2011)

Wszelkie inne informacje będą dostępne na naszym wewnętrznym forum które podam zainteresowanym na PW, ponieważ nie mogę robić reklamy =)

Zapraszam do Gry i Pozdrawiam!

Na pewno się nie zawiedziesz!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszyscy zgłoszeni zostają przyjęci.

Jednakże serwer nie wystartuje o 10:00 ponieważ wpadliśmy ze znajomymi na znakomity pomysł bez którego nie widzimy serwera w sieci. Jestem przekonany, że jakoś uda nam się to ogarnąć dziś ponieważ tworzymy autorki plugin który będzie dość skomplikowany.

Wczoraj miałem wpadkę z Permissions, ponieważ ten plugin zawsze mi ktoś konfigurował a ja sobie go niechcący usunąłem i dziękuję użytkownikom :

- kierzek

- Pimpusss - człowiek serio potrafi małpie wytłumaczyć jak konfigurować ten plugin :)

Dziękuję i Pozdrawiam,

~Wiater

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na wstępie przepraszam chętnych, ale musicie poczekać, a postaram się wyjaśnić poniżej dlaczego. Ahh.. i Przepraszam również Saint_Pl ponieważ nie widziałem aby ktoś przede mną dał taką nazwę serwera :)

Nad nazwą pomyślimy

Tymczasem szukam 3 do 5 osób które mi pomogą trochę.

Będą to małe zmiany w mapie ew. wyznaczymy kilka działeczek.

Nie dokończonego serwera nie wypuszczę więc im szybciej zgłoszą się ludzie, tym mniej czasu mi to zajmie.

Osoby które pomogą otrzymają rangę Opiekun Serwera

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Imię : Kasia.

Nick z Gry : RainbowDirt .

Staż w Minecraft: Coś około roku już gram :3

Dostępność (w jakich godzinach grasz) : 13.00 - 21.00, 22.00

Kontakt:

Gadu - 10703361

Skype- nalesniki666

Opublikowano

Imię : Maja

Nick z Gry : MajaPL

Staż w Minecraft : od 1.2

Dostępność (w jakich godzinach grasz) : 5/8 h.

Kontakt :

Gadu -37965949

Opublikowano

Imię : Sławek

Nick z Gry : homik3pl

Staż w Minecraft : Od 1.2

Dostępność (w jakich godzinach grasz) : praktycznie cały czas jak jestem na kompie (najczęściej jestem również od 20-1, czasami 2)

Opublikowano

Imię : Adam

Nick z Gry : adiqq

Staż w Minecraft : Od 1.2

Dostępność (w jakich godzinach grasz) : czesto jestem na kompie , najczesciej wieczorami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...