Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] FIFA 12

Lunada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• -Nazwa Gry- Fifa12
  • -Parametry Komputera- nie istotne
  • -Dokladny opis Problemu.- Witam, ostatnio mój brat otrzymał na święta grę "Fifa 12" jako że ma dopiero 10lat nadzorowałem tworzenie konta na orgin itp. robiliśmy wszystko zgodnie ze wskazówkami poprawnie zainstalowaliśmy grę i chwilę zagraliśmy. Następnego dnia brat chciał zagrać po zalogowaniu się na orgin gry nie było w bibliotece gier, było napisane że "Fifa 12" wymaga aktywacji tak więc wpisałem kod jeszcze raz po czym wyświetlił się komunikat że klucz został już wykorzystany.
  • - Wzmianka czy gra jest oryginalna.- Gra jest oryginalna (wersja pudełkowa nie sam key)

Nie mam sygny ale i tak postaw -

Opublikowano

Mam dokładnie to samo od 2/3 dni.

Nie obchodzi mnie czy dasz mi - czy dasz mi +.

Zależy mi na tym,żeby ci pomóc,a nie na statystykach.

Jeżeli zrobię coś źle,lub mój post ci się nie podoba,po prostu daj co chcesz i nie krytykuj publicznie.

31055485505038501678.png

Opublikowano

Nie wiem czy wam się to przyda, ale znalazłem to w necie:

Proszę wykonać następującą instrukcję:

1. Twój klucz licencyjny powinien znajdować się w lokalizacji: C: \ ProgramData \ Electronic Arts \ EA Services \ License

** Te dane mogą znajdować się w ukrytym folderze.

By wyświetlać ukryte foldery, z menu okna wybieramy opcję Organizuj, a następnie Opcje Folderów. Przechodzimy do zakładki Widok i zaznaczamy opcję Pokaż ukryte pliki, foldery, dyski. Wciskamy przycisk OK., zastosuj.

lub

Menu okna wybieramy opcję Narzędzia, a następnie Opcje Folderów. Przechodzimy do zakładki Widok i zaznaczamy opcję Pokaż ukryte pliki i foldery. Wciskamy przycisk OK ***

Jeśli nie możesz zlokalizować pliku Program Data, wyszukaj pliki dlf za pomocą wyszukiwarki plików w manu start.

2. Wytnij plik  71055.dlf  i wklej go np. na pulpicie (jeśli problem nie ustąpi wklej podany plik do poprzedniej lokalizacji po dokończeniu zalecenia)

3. Ponownie uruchom komputer

4. Uruchom Origin

5. Spróbuj uruchomić grę FIFA 12

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...