Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCPolska FB+Surv | Gigant wraca do sieci | NO-WL | NO-PREMIUM | 1.0.0 | DEDYK | 24/7

lolek321q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak.Serwer jest do pogrania nawet nawet,lecz gdy poznałem zachowanie administracji od razu zmieniłem zdanie...Po prostu kompletne zero pomocy i jakiejkolwiek odpowiedzi na pytania.Kiedy zapytałem czy moby są ON to otrzymałem odp ,,nie podoba się to nie graj''. NIE POLECAM 0/10

,,Droga powstaje pod wpływem kroków idącego..."

Opublikowano

Byłem na nim max 3 minuty, dochodziła noc, a oni dają dzień, zaczął deszcz padać oni go wyłączają, to jest survival? Dziękuje za to. Ale są plusy, ładna mapa, zero lagów, mili gracze, ale administracja nie, mało pomaga i chamsko odpowiada na pytania. Serwer oceniam 5,5/10 Ale jeśli ktoś lubi budować to serwer dla niego.

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

Opublikowano

Mecenas96 - jestem adminem tego serwera od kilku miesięcy, a dzisiaj obserwowałem twoje zachowanie. Zadawałeś pytania typu "dasz mi diamenty na start?", "czemu nie moge tutaj niszczyć klocków". Odpowiedzi na nie są zawarte w regulaminie, którego przeczytanie zajmuje 5 minut!

ShivenPL - mamy drobne problemy ze stabilnością serwera, dlatego wyłączamy lagujący deszcz oraz noc spawnującą potwory

Opublikowano

Serwer ciekawy dosyc. Ciekawe miasto,architektura , po dzisiatkach serwerow gdzie "miasto to tylko copy paste dzialki ten to mila odmiana. Co do lagow brak dzis byl reset i po resecie ustapily. Z tego co pisal moderator dostalismy upgrade ramu

Opublikowano

@pixelith

o.O Ty chyba sobie jaja robisz "dasz mi diamenty na start?", "czemu nie mogę tutaj niszczyć klocków" to chyba słowa do biegajace z twojej głowy.Zapytałem np.

gdzie jeszcze mogę znaleśc szkielety ponieważ jedyna mapa z mobami to ta wasza ,,surowana" czy jak wy ja sobie nazywacie była zje.....na i nikt z waszych mongolskich administratorów nie umiał tego naprawic,a dostałem odp typy ,,nie chcesz to nie graj".

Porazka. <_<

,,Droga powstaje pod wpływem kroków idącego..."

Opublikowano

Aktualnie jest tylko spleef i zabawa z mobami na surowcowej.

W trakcie budowy jest MobArena z nagrodami oraz stadion piłkarski ;)

#Mecenas

Wypraszam sobie, tylko tobie się wszystko nie podoba, wbijasz i widzisz co się dzieje, mieliśmy kłopoty z pamięcia Ram i wszyscy musieli nasuwać spamem że są lagi, my zdiagnozowaliśmy problem i zgłosiliśmy do administratora dedyka, który naprawił wszystko po niespełna 30 minutach.

Opublikowano

Teraz jak już wszystko wywaliłem.. pobrałem nowego klienta ale potwierdzenia rejestracji nie idzie zrobić bo coś im nawala.. nie pamiętam hasła do starego konta.

h65xnex.png

Opublikowano

Serwer został ulepszony pod względem pluginów, głównie w celu wywalenia lagów. Netheru nie ma, co się wiąże z mniejszym obciążeniem ale jest zabawa ;)

Zapraszamy!

Opublikowano

Witam pograłem chwile server wygląda fajnie lecz kontakt z modami w sprawie działki znikomy wcale nie chcieli mi dać działki nawet nie odpisywali server fajny ale administracja nie koniecznie. Niestety nie polecam

Opublikowano

Moze afk byli. Chociaz ktos z obslugi polecial to moze ci co nie chcieli nadac dzialki. Jutro jak niezapomne wrzuce screeny bo te ktore sa sa wykonane z fatalnej perspektywy i psuja urok budowli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...