Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft server survival[No-premium][no-WL][24/7][dedyk][10 slotów]

Sydon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zapraszam na mój server survival 24/7.

Nazwa servera: TKn-craft

Adres servera: s1.csrv.pl:21413

Ilość slotów: 10

Potwory: On

Zwierzeta: On

WL: off

Pvp:off

Poziom trudności: normal

Cuboidy: tak

Wymagana wersja gry: 1.0.0 no-premium lub premium

Administracja: Pafos, MCWILQ, Enderman,BananaJ,Yushoku, jasude, Ninja, poprostu1998, MeteorPL, paladin,FOoo

Cuboidy mozna dostac za free o wielkość do 1000 kratek (długość*szerokość*wysokość). Za większe trzeba zapłacić 1 diament za kazde dodatkowe 1000 kratek czyli np. za cuboid o wielkość 3000 kratek(długość*szerokość*wysokość)kosztuje 2 diamenty. Jeśli ktoś życzy sobie dzialki np. 17x17x17(4913 kratek) musi zapłacić tak jak za dzialke 5000 kratek czyli 4 diamenty. W żadnym coboidzie długość i szerokość nie moga być większe niż 2*wysokość dlatego nie można np. dostać działki 100x10x1.

Server zostanie uruchomiony jutro zapraszam!

Opublikowano

Administracja: Pafos, MCWILQ, Enderman,BananaJ,Yushoku, jasude, Ninja, poprostu1998, MeteorPL, paladin,FOoo

Wtf sama administracja zajmuje sloty po co komu serwer z 10 slotami na którym jest 11 administratorów ?

Opublikowano

Wtf sama administracja zajmuje sloty po co komu serwer z 10 slotami na którym jest 11 administratorów ?

Do administratorow wpisałem wszystkich którzy składali się na server, ale i tak większość z tych osób ostatnio rzadko wbija i pewnie nawet nie wie jak się stawia cuboidy.

Zresztą z tego powodu postawiłem publica bo wcześniej

graliśmy sami. Poza tym 10 slotów wcale nie oznacza że może być na servie tylko 10 osób.

Aktualnie do administratorów dodałem gracza "BorysPL"

Planuje ogarnąć na servie jeszcze jakiegoś antycheata, ichata i komendy typu /home /sethome /kit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...