Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomóżcie hacknąć kolesia, mam duzo info o nim

Blasterm92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na oku jednego kolesia. Mam bardzo dużo informacji na jego temat, lecz nie wiem jak je wykorzystać. Więc:

-znam jego mail

-kliknął w mój link aktywacyjny na pl.gameforge.com

-ma kilka kont lecz 2 konta ma zbanowane i 3 konto, które jest na innym mailu na którym teraz gra w metina.

-konto na którym teraz gra w metka ma taki sam login i hasło jak konto które mam w gameforge, lecz jest w grze Tanoth. (te 3 konto ma takie same dane jak te w Tanoth)

A więc jak mam to wykorzystać i jak wziąć hasło z gry Tanoth ? bede mial te hasło to będe miał wszystko już ;d

Jeśli mi ktoś pomoże stawiam piwo przy najblizszej okazji :D

a tak poważnie to moge mu doładować sm za 12 zł i postawic "lubie to" lub + lub -

Będę miał więcej info o nim to podam.

Opublikowano

Jak znasz e-maila , a hasła nie znasz to i tak ci dużo to nie da heh , bo nie zmienisz mu hasła :/ Ale jak tylko itemy , to możesz wejść na to Tanoth , strzałką na gameforge.com i może tam jest jakaś opcja i zobaczysz hasło :D

Opublikowano

Zgadzam się z poprzednikiem. Chyba, że wyciągniesz od niego hasło do zbanowanych kont, bo może mieć wszędzie takie samo.

2313729862.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...